Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Retreat in Apuseni al Centrului Solisis

0

Centrul Solisis, centru de dezvoltare personala si spirituala www.solisis.org va invita la Retreatul de vara (www.solisis.org/retreat).

 
In mijlocul Apusenilor, liniste, aer curat, brazi, afine, ciuperci, exercitii desculti in iarba… Avem ocazia pentru o saptamana sau chiar doua sa iesim total din „lume”, sa patrundem in linistea interioara inconjurati de natura.
Avantajul retreatului este ca vreme de o saptamana ne focusam pe interiorul nostru, intr-un mediu pur energetic, ceea ce va aduce o puternica constientizare de sine. 

Program:

  • exercitii bioenergetice si de respiratie desculti in iarba,
  • intelegerea mecanismelor interne ( ganduri/ emotii)
  • aprofundarea invataturii spirituale de eliberare (raspandita de esenta invataturii gnostice, hermetice, taoiste si budiste)

Se acorda 15% discount pentru plata pana pe 30 martie sau pentru grupuri de la 2 persoane in sus. max. 10 persoane

Solisis_Organization_-_Baisoara_retreat_-_Apuseni,_Români a_-1

Saptamana de Autocunoastere si Armonizare
5-12 iulie; 30 aug- 6 septembrie

Este un curs care in Bucuresti se tine in 7 saptamani, o data pe saptamana si multe persoane au beneficiat de echilibru si transformare interioara ca urmare a muncii pe care au depus-o cu ei insisi.

Este un curs de sinteza (autoanaliza, exercitii bioenergetice si de respiratie) care iti ofera instrumentele de a-ti schimba viata, printr-o puternica purificare de emotii/ganduri negative.
mai mult aici: www.solisis.org/autocunoastere-si-armonizare.html

Saptamana de Liniste
28 iunie-5 iulie

Este saptamana ideala pentru cei care vor sa ia „o pauza”, sa petreaca timp cu ei insisi, in interior.

Vom avea curs dimineata si seara cu meditatii si inspirat in fiecare zi de un poem taoist ( Lao Tse- Tao Te King) prin care o sa aprofundam invatatura universala a non-actiunii egocentrice si a totalului abandon de sine in fata tao-ului, a spiritului, a intelepciunii divine care pe toate le conduce.

Persoanele pot avea revelatia comunicarii non-verbale cu ceilalti, care poate fi mult mai profunda. Si de asemenea vor intelege valoarea si importanta cuvintelor rostite, de care omenirea abuzeaza din lipsa de intelegere.

Saptamana de Legile spirituale ale Abundentei
6-13 septembrie

Este o saptamana (care urmeaza cursului de Armonizare) dedicata intelegerii aprofundate a legilor universale si divine pe care inainte de a le respecta trebuie sa le cunoastem si sa le iubim. Traind conform legilor divine ajungem la o aliniere interioara si la adevarata armonie care dureaza.

Acest curs duce la o puternica schimbare de mentalitate prin intelegerea invataturilor spirituale.

Mai mult detalii aici:
www.solisis.org/legile-spirituale-ale-prosperit259539ii.html

Cost/ saptamana: 950 ron (cazare 7 nopti + cost curs, alimente aduce fiecare, avem bucatarie utilata)

La inscriere se achita 50% din cost
Se acorda 15% discount (800 ron) pentru plata pana pe 30 martie sau pentru grupuri de la 2 persoane in sus. max. 10 persoane

Unde: la Muntele Baisorii (statiune de ski) se afla la o ora de Cluj sau Campia Turzii, cota 1400; casa este noua, cu tot confortul (apa calda, camere duble, bucatarie utilata, cuptor de paine traditional in curte

Inscrieri: office@solisis.org, 0747540982  www.solisis.org, la Seara deschisa lunara organizata la centrul Solisis puteti afla mai multe detalii.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.