Retreat in Apuseni al Centrului Solisis

0

Centrul Solisis, centru de dezvoltare personala si spirituala www.solisis.org va invita la Retreatul de vara (www.solisis.org/retreat).

 
In mijlocul Apusenilor, liniste, aer curat, brazi, afine, ciuperci, exercitii desculti in iarba… Avem ocazia pentru o saptamana sau chiar doua sa iesim total din „lume”, sa patrundem in linistea interioara inconjurati de natura.
Avantajul retreatului este ca vreme de o saptamana ne focusam pe interiorul nostru, intr-un mediu pur energetic, ceea ce va aduce o puternica constientizare de sine. 

Program:

  • exercitii bioenergetice si de respiratie desculti in iarba,
  • intelegerea mecanismelor interne ( ganduri/ emotii)
  • aprofundarea invataturii spirituale de eliberare (raspandita de esenta invataturii gnostice, hermetice, taoiste si budiste)

Se acorda 15% discount pentru plata pana pe 30 martie sau pentru grupuri de la 2 persoane in sus. max. 10 persoane

Solisis_Organization_-_Baisoara_retreat_-_Apuseni,_Români a_-1

Saptamana de Autocunoastere si Armonizare
5-12 iulie; 30 aug- 6 septembrie

Este un curs care in Bucuresti se tine in 7 saptamani, o data pe saptamana si multe persoane au beneficiat de echilibru si transformare interioara ca urmare a muncii pe care au depus-o cu ei insisi.

Este un curs de sinteza (autoanaliza, exercitii bioenergetice si de respiratie) care iti ofera instrumentele de a-ti schimba viata, printr-o puternica purificare de emotii/ganduri negative.
mai mult aici: www.solisis.org/autocunoastere-si-armonizare.html

Saptamana de Liniste
28 iunie-5 iulie

Este saptamana ideala pentru cei care vor sa ia „o pauza”, sa petreaca timp cu ei insisi, in interior.

Vom avea curs dimineata si seara cu meditatii si inspirat in fiecare zi de un poem taoist ( Lao Tse- Tao Te King) prin care o sa aprofundam invatatura universala a non-actiunii egocentrice si a totalului abandon de sine in fata tao-ului, a spiritului, a intelepciunii divine care pe toate le conduce.

Persoanele pot avea revelatia comunicarii non-verbale cu ceilalti, care poate fi mult mai profunda. Si de asemenea vor intelege valoarea si importanta cuvintelor rostite, de care omenirea abuzeaza din lipsa de intelegere.

Saptamana de Legile spirituale ale Abundentei
6-13 septembrie

Este o saptamana (care urmeaza cursului de Armonizare) dedicata intelegerii aprofundate a legilor universale si divine pe care inainte de a le respecta trebuie sa le cunoastem si sa le iubim. Traind conform legilor divine ajungem la o aliniere interioara si la adevarata armonie care dureaza.

Acest curs duce la o puternica schimbare de mentalitate prin intelegerea invataturilor spirituale.

Mai mult detalii aici:
www.solisis.org/legile-spirituale-ale-prosperit259539ii.html

Cost/ saptamana: 950 ron (cazare 7 nopti + cost curs, alimente aduce fiecare, avem bucatarie utilata)

La inscriere se achita 50% din cost
Se acorda 15% discount (800 ron) pentru plata pana pe 30 martie sau pentru grupuri de la 2 persoane in sus. max. 10 persoane

Unde: la Muntele Baisorii (statiune de ski) se afla la o ora de Cluj sau Campia Turzii, cota 1400; casa este noua, cu tot confortul (apa calda, camere duble, bucatarie utilata, cuptor de paine traditional in curte

Inscrieri: office@solisis.org, 0747540982  www.solisis.org, la Seara deschisa lunara organizata la centrul Solisis puteti afla mai multe detalii.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează