Restart la joburi in Alba Iulia!

0

„La Alba Iulia se fac angajări în plină criză financiară” este titlul unui articol publicat de realitatea.net 
350 de oameni au fost angajaţi de o firmă japoneză de componente pentru automobile după ce managementul companiei a decis închiderea fabricii din Polonia şi relocarea ei în Alba Iulia.
 
restart„În plină criză, când în alte judeţe se fac disponibilizări, în Alba se fac angajări. Este vorba despre o firma din Japonia ce face componente pentru maşini şi care şi-a mutat o unitate de producţie în România. Doar în ultimele două luni au fost angajaţi 350 de oameni. Acest lucru a fost posibil după închiderea fabricii din Polonia şi relocarea ei în Alba Iulia.  Deşi rata şomajului este de 11% în judeţ, doar în ultimele două luni au fost angajaţi 350 de oameni.”

Citeşte continuarea articolului pe realitatea.net 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează