ReGeneratia in 25 mai la alergare

0
Pentru noi, ReGeneratia, saptamana asta este una dintre cele mai importante din aceasta primavara. In 25 mai avem 12 participanti la start de semi-maraton, stafeta sau cros care vor alerga pentru sustinerea proiectului nostru despre voluntariat.
De ce e aceasta saptamana atat de importanta? Pentru ca ne dorim sa ajungem si la voi cu mesajul nostru, pentru ca vrem sa va aratam ca voluntariatul exista si merita atentia voastra, pentru ca ne inspira sa vedem comunitatea noastra mai frumoasa prin efortul benevol al acestor voluntari care vor fi subiectul principal al proiectului „Scoate voluntariatul din muzeu”.
Pentru acest proiect care se va desfasura in toamna acestui an vor alerga cei 12 participanti de la Semi-maratonul Sibiu, sambata, 25 mai. Si la acest proiect poate fiecare dintre voi sa participe prin sustinerea unuia dintre cei 12 alergatori, sustinere care se face printr-o donatie simbolica de 2lei/ km alergat sau chiar o suma fixa la alegerea voastra. Aflati mai multe aici maratonsibiu.ro/sustinatori/inscriere-sustinator-2.
Intra si sustine voluntariatul in comunitatea ta!
afis_maraton_rg_2013

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează