Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Record de înscrieri la Maratonul Internațional Brașov

0

3.500 de pasionați de sport înscriși la Maratonul Internațional Brașov powered by Telekom Sport

  • Probele Maratonului Internațional Brașov 2018 atrag cu peste 800 de pasionați de mișcare mai mult decât în 2017

  • Din totalul participanților, peste 100 sunt sportivi străini ce provin din 31 de țări

Organizatorii Maratonului Internațional Brașov powered by Telekom Sport anunță un număr record de 3.500 de pasionați de mișcare înscriși la startul celei de-a patra ediții, cu peste 800 de concurenți mai mult decât la competiția din 2017.

Maratonul panoramic al României atrage, prin statutul de membru acreditat AIMS, prin organizare și calitatea traseului, peste 100 de sportivi străini, din 31 de țări.

 

„A patra ediție ne aduce un număr record de participanți, iar validarea calității competiției vine și din afluxul de sportivi străini aliniați la start. Argentina, China, Noua Zeelandă sau Nigeria sunt doar câteva dintre țările din care vin participanții înscriși la startul maratonului panoramic al României. Aducem sportivi din întreaga lume la Brașov, în cadrul unui eveniment care generează emulație în lumea sportului, care atrage tot mai mulți tineri la start, dar și susține importante cauze umanitare”, a declarat Bogdan Antohe, Vicepreședinte, Smart Atletic.

 

Competiția din inima Transilvaniei, cu start și finiș în Piața Sfatului, alergare pe cele mai importante străzi din Brașov și traseu ce ajunge până în Poiana Brașov, strânge participanți din țări precum Albania, Algeria, Argentina, Bulgaria, China, Danemarca, Franța, Germania, Grecia, Ungaria, Iran, Irlanda, Israel, Italia, Japonia, Marea Britanie, Maurițius, Moldova, Nigeria, Norvegia, Noua Zeelandă, Olanda, Pakistan, Polonia, Rusia, Singapore, Spania, Statele Unite ale Americii, Suedia, Turcia și Ungaria.

“De la an la an, acest eveniment reprezintă mai mult decât o competiție sportivă. Maratonul Internațional Brașov înseamnă calitate, recunoaștere, depășirea limitelor și susținere pentru cei aflați în dificultate. Ca în fiecare an, Fundația Telekom Romania susține componenta socială a acestei competiții. Editia 2018 este una de amploare, avand un numar record de participanți, atat din tara, cat si din strainatate”, a declarat Ionela Păunică, Senior Coordonator PR, Telekom Romania și Director Executiv, Fundația Telekom Romania.

Prin intermediul Fundației Telekom Romania, o parte din taxele inregistrate la eveniment vor fi directionate catre brasoveanul Robert Cadar, alergător și fotograf diagnosticat cu o formă rară de cancer, precum si donatiile colectate prin intermediul platformei Galantom.

”Telekom Sport nu este doar o televiziune care transmite sport, este una care încurajează activ stilul de viață sănătos și se implică în multe activări ce susțin acest demers. Chiar de la înființare, nu ne-am limitat doar la a oferi telespectatorilor noștri cele mai bune și mai variate competiții sportive, am fost alături de multe inițiative care încurajează sportul de masă, atât prin promovare, cât și prin participare activă. În fiecare an am avut membri ai echipei Telekom Sport participanți la Maratonul Internațional Brașov și nu numai. Și anul acesta vom alerga alături de brașoveni și de ceilalți participanți în cel mai panoramic maraton al României”, a declarat Vlad Enăchescu, General Manager Telekom Sport.

Totodată, din acest an, Crosul Universității Transilvania intră, în premieră, sub umbrela Maratonului Internațional Brașov powered by Telekom Sport și va alinia la start peste 500 de studenți pasionați de mișcare.

Nu în ultimul rând, în premieră, clubul sportiv Corona va alinia la start 500 de sportivi legitimați.

Organizatorii au pregătit două zile de spectacol, 19 și 20 mai, în care participanții și publicul se vor bucura din plin de atmosfera și surprizele unui eveniment de anvergură, acreditat din 2017 conform standardelor AIMS, cel mai important for internațional din domeniu.

Maratonul Internațional Brașov powered by Telekom este un eveniment sportiv de masă, un prilej de sărbătoare pentru orașul gazdă, dar și de promovare și descoperire a obiectivelor turistice, culturale și gastronomice din România.

La toate cursele, primii clasați la masculin, feminin și în funcție de categoriile de vârstă vor fi premiați financiar, dar și cu diplome, cupe, produse și servicii sportive, iar toți participanții vor primi un kit generos de concurs și o medalie specială.

Maratonul Internațional Brașov este un eveniment organizat de Asociația Șapte Scări și ACS Smart Atletic, powerd by Telekom Romania – partenerul principal al evenimentului, Consiliul Județean Brașov, Primăria Brașov, Federația Română de Atletism – parteneri instituționali. Sponsorii evenimentului sunt:  Cinema One, Eva Energy, Banca Transilvania, Intersport, Temad, Paradisul Acvatic, Dorna, PowerBar, Superland Columbia, Brașov Trail Adventures – parteneri tehnici, Gral Medical – partener prevenție și Telekom Sport, Virgin Radio – parteneri media.

Mai multe detalii despre eveniment sunt disponibile pe site-ul www.maratonulbrasov.ro  și pe pagina de Facebook a competiției, www.facebook.com/maratonulbrasov.

Despre Telekom Romania

Telekom Romania este un brand dinamic, care oferă servicii de telecomunicaţii fixe şi mobile complete, inovatoare, personalizate pentru o comunitate vastă de clienți, cu aproximativ 10 milioane de contracte de servicii.

Soluțiile noastre deschid o lume infinită de oportunități de a împărtăși cele mai frumoase și emoționante experiențe cu familia, prietenii, colegii și cu cei din jurul nostru. Misiunea noastră este să îmbogățim viețile oamenilor, oferindu-le acestora servicii integrate fixe și mobile, tehnologii de ultimă generație 4G, fibră optică, precum și Internet TV, care aduce utilizatorilor o nouă experiență de divertisment, cu acces la conținut exclusiv și de calitate, pe toate ecranele, și funcționalități interactive avansate. Telekom Romania este partenerul de încredere al companiilor, pentru care oferim soluții complete de comunicații și IT&C. Rețeaua noastră conectează oameni, mașini și conținut, pentru un viitor mai bun, mai sigur și mai simplu.

Telekom Romania este prezentă pe piața românească din 2014, după rebranding-ul comun al Romtelecom și COSMOTE România.

Telekom aparţine Deutsche Telekom, una dintre companiile lider global de telecomunicații integrate.

Despre Fundaţia Telekom Romania

Fundaţia Telekom Romania este o organizație non-profit care susține diferite categorii de persoane aflate în situații speciale, cauze sociale, copii diagnosticați cu boli grave, tineri talentați și răspunde apelurilor umanitare în cazul calamităților naturale.

Fundația își propune să identifice, prin interacțiune directă cu angajații și comunitatea, zonele și categoriile sociale care au nevoie prioritar de suport și să răspundă nevoilor reale ale acestora în timp util.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.