Reabilitarea pasajelor medievale ale cetatii Bistrita

0

Pasajele medievale ale cetăţii Bistriţa vor fi reabilitate cu bani europeni

Sursa: www.eurourbanism.ro

Pasajele medievale vor fi reabilitate pe trei axe care urmăresc să pună în valoare istoria cetăţii – Axa Breslelor, Axa Artelor şi Axa Coroanei, vor fi pavate cu piatră naturală şi vor beneficia de iluminat în pavaj.

De asemenea, prin acest proiect vor fi amenajate cinci fântâni decorative, din care una în mijlocul pietonalului din centrul istoric, iar o alta în faţa Centrului municipal de cultură.

no-comment foarte mic

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează