Reabilitarea Orasului de Jos Sibiu / peste 14 milioane de euro!

0

Zona istorică a orașului Sibiu denumită Orașul de Jos are șanse să fie reabilitată. Finanţarea necesară este de 14,86 de milioane de euro, bani cu care să se modernizeze mai multe străzi din zona istorică mai sus amintită.

„Consiliul Local Sibiu a aprobat în şedinţa de joi Planul Integrat de Dezvoltare Urbană (PIDU) şi primele trei proiecte individuale care vor fi depuse în 2 martie la ADR Alba Iulia, cu scopul de a obţine o finanţare de 14,86 de milioane de euro, bani cu care să se modernizeze mai multe străzi din zona istorică a municipiului, numit Oraşul de Jos.
Conform unui comunicat remis joi, proiectele propuse spre implementare vizează dezvoltarea durabilă şi sustenabilitatea economiei, creşterea calităţii vieţii în Oraşul de Jos prin crearea unei infrastructuri urbane moderne şi durabile, precum şi creşterea accesibilităţii zonelor de vest şi nord-vest ale oraşului.”

Mai multe informații pe eurourbanism.ro

(foto Florin Ghindă, 2008)

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează