Reabilitarea centrului vechi din Alba Iulia!

2

Municipiul Alba Iulia este primul din ţară care beneficiază de fonduri REGIO pentru dezvoltare urbană, două contracte de finanţare nerambursabilă prin Programul Operaţional Regional fiind semnate sâmbătă în acest sens.

Potrivit unui comunicat transmis de ADR Centru, finanţarea nerambursabilă acordată urmăreşte reabilitarea şi modernizarea Căminului de persoane vârstnice din municipiul Alba Iulia, precum şi reabilitarea străzilor din cartierul vechi al oraşului. Cele două cereri de finanţare contractate sâmbătă fac parte din Planul Integrat de Dezvoltare Urbană, ce conţine un set de şapte proiecte, depuse spre finanţare de către Municipiul Alba Iulia pe Domeniul 1.1, Planuri integrate de dezvoltare urbană al Axei Prioritare 1 din cadrul Programului Operaţional Regional, subdomeniul Centre urbane. Prin proiectul „Reparaţii capitale străzi, cu dotare tehnico-edilitară în Municipiul Alba Iulia” vor fi reabilitate 24 de străzi situate în vechiul cartier al Municipiului Alba Iulia, în lungime totală de peste 12,5 kilometri.

via eurourbanism.ro

(foto Florin Ghinda, 2009)

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.