Reabilitarea centrului istoric din Bistrita

0

Administratie locala din orasul Bistrita pregateste o solutie pentru reabilitarea cladirilor din centrul istoric! Locuitorii din centrul istoric al Bistriţei vor fi obligaţi să-şi reabiliteze clădirile.

Primăria Bistriţa pregăteşte un proiect de hotărâre prin care locuitorii din centrul istoric al oraşului să fie obligaţi să reabiliteze clădirile proprietate privată, în schimb ei urmând să beneficieze de diferite facilităţi fiscale. Astfel, aceşti proprietari ar putea fi scutiţi de plata taxelor de autorizare a lucrărilor, iar impozitul pe clădire ar putea fi diminuat sau chiar anulat pentru o anumită perioadă de timp.

Mai multe informatii pe site-ul administratie.ro

(foto Florin Ghinda, 2009)

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează