Reabilitarea blocurilor din Hunedoara

0

Potrivit AGERPRES Primăria municipiului Hunedoara a declanşat procedura de licitaţie în vederea stabilirii firmei ce va realiza proiectul tehnic de reabilitare termică a tuturor blocurilor din localitate. Blocurile din oraş pot fi împărţite în 30 de variante constructive, iar firmele care vor licita pentru acest proiect se vor ocupa şi de documentaţia aferentă, spun edilii din Hunedoara.

„Am organizat licitaţia pentru realizarea proiectului tehnic de reabilitare termică a celor 522 de blocuri din oraş. În acest fel, vom cunoaşte, exact, de câţi bani este nevoie pentru reabilitarea fiecărui bloc de locuinţe în parte”, a declarat, marţi, primarul municipiului Hunedoara, Ovidiu Hada.

via eurourbanism.ro

(foto Florin Ghindă, Bucureşti, 2008)

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează