Proiectul Sălii polivalente din Cluj

0

Peste 7.000 de locuri in Sala Polivalenta de la Cluj!

La Cluj a fost prezentat de către Preşedintele Ordinului Arhitecţilor din România proiectul Sălii Polivalente, care va fi construită în Cluj-Napoca.

Această sală va avea peste 7.000 de locuri și va putea găzdui competiţii sportive de baschet, handbal, box, volei, judo, karate, gimnastică şi multe altele, potrivit eurourbanism.ro. Sala o să fie utilizată şi  pentru concerte, situaţie în care poate fi utilizată şi suprafaţa de joc, ceea ce va permite accesul a peste 9.000 de spectatori.

Sursa: aici.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează