Proiectul „Descopera Succesul!” s-a finalizat! Vrei sa vezi filmul de final?

0

Proiectul „Descopera Succesul!”, proiect al Asociatiei E31 Pentru Viitor, finantat de Comisia Europeana prin Programul Tineret in  Actiune, s-a finalizat.

Participantii au avut parte de 3 luni de zile in care au participat la activitati de dezvoltare personala si sociala.

Proiectul s-a finalizat cu un boot-camp la sfarsitul lunii septembrie, la Poiana Zanelor. Va invitam sa urmariti filmuletul intregului proiect, cu cele mai reprezentative momente.

Multumim Programul Tineret in Actiune si intregii echipe de acolo, sustinatorilor si participantilor carora le dorim sa Descopere Succesul!

“Acest proiect a fost finanţat cu sprijinul Comisiei Europene prin programul „Tineret in Actiune”. Această publicaţie (comunicare) reflectă numai punctul de vedere al autorului şi Comisia nu este responsabilă pentru eventuala utilizare a informaţiilor pe care le conţine.”Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează