Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Brașov: Proiectul cultural “Istoria la persoana întâi” revine în această vară cu povești, tururi pietonale și realizarea de tablouri în direct!

0

Istoria la persoana întâi –ediția a IV-a. Poveștile orașului sunt și poveștile tale.

Asociaţia Cultour este în căutarea a zece story tellers care îşi doresc să promoveze orașul și să intre în pielea celor mai importante personalităţi ale oraşului. Demersul face parte din proiectul cultural „Istoria la persoana întâi”, inițiat și coordonat de  Asociaţia Cultour, finanțat de Primăria Municipiului Brașov, în cadrul liniei de finanțare Proiecte culturale I/2019.

Partenerii noștri: Muzeul Casa Mureșenilor Brașov, Centrum House Hostel Brașov, Galeria Ora 0.

În data de 17 Iulie, între orele 14.00-19.00, te invităm să participi la Speed recruiting, eveniment organizat pentru a ne cunoaște și a decide dacă facem echipă vara aceasta!

Te așteptăm pe Str. De Mijloc, nr. 133, la Galeria Ora 0!

Proiect finanțat din bugetul municipiului Brașov

  • Cine se poate implica?

Dacă ești în căutarea unei experiențe inedite

Dacă ești creativ și îți plac poveștile

Dacă îți plac role-play-urile

Dacă ești curios și sociabil

Dacă vorbești o limbă de circulație internațională

Dacă vrei să îți testezi calitățile de public speaking

Așteptăm CV-ul tău și povestea ta preferată pe adresa  istorialapersoanaintai@gmail.com sau info@asociatia-cultour.ro

 

  • De ce „Istoria la persoana întâi”?

Vei participa la workshop uri de formare create de o echipă de specialiști: un ghid cu experiență și un actor! (Timp de o săptămână în perioada 29 Iulie-02 August)

Vei interacționa cu localnici, dar și cu turiști.

Vei face multe poze și vei da interviuri de presă.

Vei avea program part-time și vei fi plătit pentru activitatea ta. (05 August-29 Septembrie)

 

  • Informaţii despre proiectul cultural “Istoria la persoana întâi- ed. a III a”  

În această vară Piața Sfatului va prinde viață prin prezența personajelor istorice marcante ale Brașovului care vor avea rolul de a oferi o experiență unică localnicilor și turiștilor. În perioada 05 August – 29 Septembrie 2019, zece ghizi-personaje istorice vor interpreta într-o manieră personală poveștile de viață ale personalităților evocate, vor îndruma și ajuta turiștii să descopere o parte din istoria Brașovului.

Localnicii și turiștii vor putea să îi cunoască îndeaproape, să le pună întrebări și de ce nu, chiar să se pozeze cu ei! Ghizii-personaje istorice îi vor așteapta cu bună dispoziție, povești și istorii brașovene.

 Asociația Cultour are ca scop promovarea potențialului turistic și a valorilor locale prin încurajarea turismului responsabil și accesibil tuturor. Ne dorim să aducem descoperirea urbană și istoria mai aproape de sufletul oamenilor, fie localnici, fie turiști, prin organizarea de tururi ghidate sau experienţe de explorare în oraş. Un proiect notabil al Asociației Cultour este destinat turiștilor – organizarea de tururi gratuite zilnice în limba engleză în Braşov şi Bucureşti – www.walkaboutfreetours.com . În cei 8 ani de activitate, peste 35.000 de turiști au fost oaspeții acestor tururi în Brașov.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.