Proiectul “Creativ!Inovativ! “ își începe activitățile la Cluj-Napoca!

0

Creativ!Inovativ! este un proiect al Asociației E31 Pentru Viitor, fiind finanțat de comisia europeană prin intermediul Programului Tineret în Acțiune!

Scopul proiectului Creativ!Inovativ!, este de a dezvolta creativitatea tinerilor cu oportunități reduse prin organizarea unor ateliere de creație, dar totodată și dezvoltarea abilităților de antreprenoriat ale acestora.

În acest proiect sunt implicați peste 15 voluntari cu vârste între 16 și 25 ani care vor organiza și vor susține ateliere de quilling – arta înfășurării hârtiei, facepainting și modelarea baloanelor, origami și accesorii din hârtie, pentru 30 de tineri cu vârste între 16 și 22 ani, din centre de zi, case de tip familial din Cluj-Napoca.

Atelierele vor avea loc o dată la două săptămâni pe o perioadă de 6 luni de zile, din februarie până în iulie (2012).

La finalul acestei perioade va avea loc o expoziție unde cei 30 de tineri vor arăta ce au învățat participând la aceste ateliere.

După cum îi spune și numele va fi un proiect plin de creativitate și inovativitate.

Acest proiect a fost finantat cu sprijinul Comisiei Europene prin programul „Tineret in Actiune”. Aceasts publicatie (comunicare) reflecta numai punctul de vedere al autorului si Comisia nu este responsabila pentru eventuala utilizare a informaţiilor pe care le contine.

 

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează