Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Proiectul “Creativ!Inovativ! “ își începe activitățile la Cluj-Napoca!

0

Creativ!Inovativ! este un proiect al Asociației E31 Pentru Viitor, fiind finanțat de comisia europeană prin intermediul Programului Tineret în Acțiune!

Scopul proiectului Creativ!Inovativ!, este de a dezvolta creativitatea tinerilor cu oportunități reduse prin organizarea unor ateliere de creație, dar totodată și dezvoltarea abilităților de antreprenoriat ale acestora.

În acest proiect sunt implicați peste 15 voluntari cu vârste între 16 și 25 ani care vor organiza și vor susține ateliere de quilling – arta înfășurării hârtiei, facepainting și modelarea baloanelor, origami și accesorii din hârtie, pentru 30 de tineri cu vârste între 16 și 22 ani, din centre de zi, case de tip familial din Cluj-Napoca.

Atelierele vor avea loc o dată la două săptămâni pe o perioadă de 6 luni de zile, din februarie până în iulie (2012).

La finalul acestei perioade va avea loc o expoziție unde cei 30 de tineri vor arăta ce au învățat participând la aceste ateliere.

După cum îi spune și numele va fi un proiect plin de creativitate și inovativitate.

Acest proiect a fost finantat cu sprijinul Comisiei Europene prin programul „Tineret in Actiune”. Aceasts publicatie (comunicare) reflecta numai punctul de vedere al autorului si Comisia nu este responsabila pentru eventuala utilizare a informaţiilor pe care le contine.

 

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.