Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Proiectul Codlea Verde / 2 aprilie 2011

0

Proiect de implicare socială, iniţiat de Asociaţia Pro Codlea – PROIECTUL „CODLEA VERDE”. Proiectul îşi propune ecologizarea şi curăţarea zonelor din Municipiul Codlea şi din împrejurimile localităţii.

CÂND? Ziua de curăţenie este în data de 2 APRILIE 2011, între orele 10-14.

„Dorinţa noastră este de a trăi într-un mediu curat şi vă invităm să participaţi cu mic cu mare să curăţăm spaţiile din faţa instituţiilor şi caselor noastre, terenurile de joacă, parcuri, spaţii verzi, şanţuri, trotuare, străzi, etc.
Proiectul îşi propune conştientizarea cetăţenilor cu privire la impactul pe care îl are un comportament iresponsabil asupra mediului pe termen scurt, precum şi implicarea autorităţilor locale pentru aplicarea legislaţiei menită să prevină apariţia deşeurilor, precum şi îmbunătăţirea sistemului de management al deşeurilor.”

Barabas Julia, Preşedinte Asociaţia    ProCodlea

Codlea Info salută această iniţiativă si spune un DA hotărât înfrumuseţării oraşului! Codlea, oraş al florilor aşa cum era cunoscut cândva, are nevoie mai mult ca oricând de oameni cu astfel de iniţiative. Indiferent că vorbim de instituţiile publice sau cetăţeanul de rând, vecinul de vis-a-vis, în sâmbăta din 2 aprilie ne vom lua mătura şi făraşul şi vom ieşi să facem curăţenie în faţa caselor, vom aduna fiecare hârtie sau muc de ţigară aruncate pe jos. Preţ de câteva ore vom fi mândri că suntem codleni, iar oraşul va deveni mai frumos. În fond, este casa noastră, a tuturor! Vom fi acolo, printre oameni, iar cei mai harnici locuitori vor fi recompensaţi pe loc de Codlea Info şi Asociaţia Pro Codlea cu premii surpriză!

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.