Proiect dedicat educării şi formării în domeniul mobilităţii durabile

0
Asociaţia pentru Tranziţia Urbană organizează o serie de cursuri de formare susţinute prin intermediul proiectului TRANSPORT LEARNING. Conceput în cadrul programului Intelligent Energy – Europe, TRANSPORT LEARNING este un proiect dedicat educării şi formării în domeniul mobilităţii durabile. Iniţiativa urmăreşte să dezvolte cunoştinţele şi abilităţile în ceea ce priveşte politicile şi măsurile în domeniul mobilităţii durabile la nivelul municipalităţilor şi al agenţiilor de energie din regiunile europene de convergenţă.
Asociaţia pentru Tranziţia Urbană este partener în acest proiect alături de 14 parteneri din întreaga Europă.
Primele 2 sesiuni de formare desfăşurate în România vor avea loc la Sibiu, în perioada 18-19 iunie 2012 şi respectiv 21-22 iunie 2012. Ambele training-uri vor fi ţinute în engleză cu traducere simultană în limba română.
Înregistrarea se realizează pe pagina proiectului.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează