Proiect de sistem de colectare a deseurilor in Sibiu, 27 de milioane de euro

0

Consiliul Local Sibiu a aprobat un proiect de hotărâre pentru realizarea unui sistem de colectare a deşeurilor, în valoare de 27 milioane euro, în care vor fi cooptate toate localităţile din judeţ.

„Pentru colectarea selectivă a deşeurilor, reciclarea şi tratarea lor se va construi o staţie de sortare în localitatea Şura Mică, pe un teren de 60.000 metri pătraţi, şi una de compostare, pe 15.000 metri pătraţi, la Târnava.”

Mai multe informații despre acest proiect pe realitatea.net

sibiu

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează