Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Programul Festivalului de Film Istoric Rasnov, 4-6 septembrie ’09

0

Festivalul de Film Istoric Rasnov desfasoara prima sa editie in perioada 4-6 septembrie 2009,  in Cetatea Rasnov. Trei zile de filme istorice vechi si noi, expozitii si lansari de carte pe teme istorice, condimentate de un seminar pe tema Cetatii ca patrimoniu in pericol si o petrecere intr-o hala industriala, aduc Rasnovului o binemeritata atentie.

FFIR-ul te duce in vechile locatii de filmare, insotit de actori si regizori pe care ti-i aducem aproape ca sa te incante cu povestile si cu peripetiile fiecarui „Motor!”, cu incasarile uriase pe care filmul romanesc, intr-o era a industrializarii hollywoodiene, nu reuseste sa le mai atinga.

Poti sa vorbesti dupa NEMURITORII si MIHAI VITEAZUL cu Sergiu Nicolaescu despre primele filme romanesti care au infruntat cenzura si despre cum se manuiau mii de figuranti fara walkie-talkie, poti afla secretele cascadorilor si improvizatiile fiecarui foc de arma.

Mai multe informatii despre festival pe site-ul oficial.
Despre acest eveniment scrie şi lumebuna.ro

PROGRAMUL FESTIVALULUI DE FILM ISTORIC RASNOV, 4-6 SEPTEMBRIE 2009


Vineri, 4 septembrie 2009

11:5 – Dacii (1966)
Locatie: Cinematograf
Regizor: Sergiu Nicolaescu
12:45 – Stefan cel Mare – Vaslui 1475 (1974)
Locatie: Cinematograf
Regizor: Mircea Dragan
14:40 – Columna (1968)
Locatie: Cinematograf
Regizor: Mircea Dragan
17:10 – Vlad Tepes (1979)
Locatie: Cinematograf
Regizor: Doru Nastase
20:30 – Nemuritorii (1974)
Locatie: Gradina Cetatii
Regizor: Sergiu Nicolaescu

Sambata,  5 septembrie 2009


10:30 – Padurea spanzuratilor (1954)
Locatie: Cinematograf
Regizor: Liviu Ciulei
13:15 – Rascoala (1965)
Locatie: Cinematograf
Regizor: Mircea Muresan

15:5 – A fost sau n-a fost (2006)
Locatie: Cinematograf
Regizor: Corneliu Porumboiu
17:5 – Cum mi-am petrecut sfarsitul lumii (2006)
Locatie: Cinematograf
Regizor: Catalin Mitulescu
20:30 – 4 luni, 3 saptamani si 2 zile (2007)
Locatie: Gradina Cetatii
Regizor: Cristian Mungiu
Duminica,  6 septembrie 2009
20:30 – Mihai Viteazul
Locatie: Gradina Cetatii
Regizor: Sergiu Nicolaescu

10:30 – Videograme dintr-o revolutie (1992)
Locatie: Cinematograf
Regizor: Andrei Ujică
12:25 – Nascuti la comanda. Decreteii (2004)
Locatie: Cinematograf
Regizor: Florin Iepan
13:45 – Marele jaf comunist
Locatie: Cinematograf
Regizor: Alexandru Solomon
15:10 – Razboi pe calea undelor
Locatie: Cinematograf
Regizor: Alexandru Solomon

sigla

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.