Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Primul workshop de vânzări din România cu participare prin barter. La Cluj!

0

Din seria evenimentelor educative unice din România, va avea loc primul workshop de vânzări cu participare prin barter. Acest eveniment a fost inspirat de situația economică dificilă în care s-au regăsit în ultimele luni multe firme din România.

 

Astfel, din dorința de a restabili echilibrul economic, companiile românești ar putea profita de oportunități care le  permit să păstreze cash sau să fie în avantaj față de competitorii lor.

Această idee a fost preluată de doi tineri antreprenori, Lorand Soares – Szasz și Ciprian Șoleriu care vor organiza la Cluj – Napoca un workshop de vânzări cu participare prin barter; evenimentul va avea loc la Hotel Golden Tulip Ana Dome în 22 martie de la ora 18.00 și înscrierile se pot face online pe www.coaching4you.ro/evenimente.php (locurile de participare sunt limitate)

Ideea evenimentului mi-a venit în timp ce căutam soluții pentru clienții mei astfel încât să își păstreze cât mai mult cash în firmă, să fie cu un pas înaintea concurenței și să își crească vânzările prin aducerea de noi clienți. Întâlnirea cu MultiBarter mi-a arătat că există soluții profesioniste și ușor de utilizat pentru a face economii cash. Așa că ne-am decis să promovăm această oportunitate pentru companii printr-un eveniment care nu s-a mai făcut în România: un workshop de vânzări cu participare prin barter. a declarat Lorand Soares – Szasz. “Personal, îmi place să inovez și sunt adeptul unor evenimente care, pe lângă educația oferită au şi un caracter unic – pot să aducă plus-valoare și să atragă managerii interesați de nou și predispuși de a adopta soluții care  le pot stabiliza business-ul.” a concluzionat antrenorul de afaceri Lorand Soares Szasz.

Când am adus MultiBarter în România am dorit ca si firmele romanesti sa poata sa devina bogate in cash, la fel cum sunt firmele din strainatate. Așa că ni s-a părut esential ca acest instrument de business să devină cunoscut cât mai multor manageri deschiși la soluții testate pentru a-și păstra cash-ul în firmă. a declarat Ciprian Șoleriu, unul dintre fondatorii MultiBarter. MultiBarter oferă posibilitatea de a achiziționa bunuri și servicii fără cash, printr-o platformă online securizată și ușor de accesat. Sistemul este folosit in prezent de peste 1 milion de companii din întreaga lume și permite rularea stocului excedentar și generarea de vânzări cash suplimentare”, a adaugat fondatorul MultiBarter.  Pe lângă beneficiile unui sistem care aduce clienti noi, MultiBarter vine în sprijinul companiilor și prin corelarea directă cu sistemul de contabilitate, fiind un instrument  adaptat pentru dezvoltarea continuă a oricărui business. a concluzionat Ciprian Șoleriu.

 

Lorand Soares-Szasz, este antrenor de afaceri, trainer și antreprenor, format în cea mai mare firmă de business coaching din lume. De 3 ani lucrează în România cu firme din diferite domenii și de diferite dimensiuni si ajutându-i să își crească cifra de afaceri și profitabilitatea.

Ciprian Șoleriu are o experiență în domeniul bancar și economic de peste 7 ani și a fondat MultiBarter din dorința de a le oferi companiilor alternative la schimburile clasice și posibilitatea de a valorifica resursele excedentare. „Fiecare mână de ajutor oferită companiilor românești care au nevoie de sprijin, contează

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.