Primul workshop de vânzări din România cu participare prin barter. La Cluj!

0

Din seria evenimentelor educative unice din România, va avea loc primul workshop de vânzări cu participare prin barter. Acest eveniment a fost inspirat de situația economică dificilă în care s-au regăsit în ultimele luni multe firme din România.

 

Astfel, din dorința de a restabili echilibrul economic, companiile românești ar putea profita de oportunități care le  permit să păstreze cash sau să fie în avantaj față de competitorii lor.

Această idee a fost preluată de doi tineri antreprenori, Lorand Soares – Szasz și Ciprian Șoleriu care vor organiza la Cluj – Napoca un workshop de vânzări cu participare prin barter; evenimentul va avea loc la Hotel Golden Tulip Ana Dome în 22 martie de la ora 18.00 și înscrierile se pot face online pe www.coaching4you.ro/evenimente.php (locurile de participare sunt limitate)

Ideea evenimentului mi-a venit în timp ce căutam soluții pentru clienții mei astfel încât să își păstreze cât mai mult cash în firmă, să fie cu un pas înaintea concurenței și să își crească vânzările prin aducerea de noi clienți. Întâlnirea cu MultiBarter mi-a arătat că există soluții profesioniste și ușor de utilizat pentru a face economii cash. Așa că ne-am decis să promovăm această oportunitate pentru companii printr-un eveniment care nu s-a mai făcut în România: un workshop de vânzări cu participare prin barter. a declarat Lorand Soares – Szasz. “Personal, îmi place să inovez și sunt adeptul unor evenimente care, pe lângă educația oferită au şi un caracter unic – pot să aducă plus-valoare și să atragă managerii interesați de nou și predispuși de a adopta soluții care  le pot stabiliza business-ul.” a concluzionat antrenorul de afaceri Lorand Soares Szasz.

Când am adus MultiBarter în România am dorit ca si firmele romanesti sa poata sa devina bogate in cash, la fel cum sunt firmele din strainatate. Așa că ni s-a părut esential ca acest instrument de business să devină cunoscut cât mai multor manageri deschiși la soluții testate pentru a-și păstra cash-ul în firmă. a declarat Ciprian Șoleriu, unul dintre fondatorii MultiBarter. MultiBarter oferă posibilitatea de a achiziționa bunuri și servicii fără cash, printr-o platformă online securizată și ușor de accesat. Sistemul este folosit in prezent de peste 1 milion de companii din întreaga lume și permite rularea stocului excedentar și generarea de vânzări cash suplimentare”, a adaugat fondatorul MultiBarter.  Pe lângă beneficiile unui sistem care aduce clienti noi, MultiBarter vine în sprijinul companiilor și prin corelarea directă cu sistemul de contabilitate, fiind un instrument  adaptat pentru dezvoltarea continuă a oricărui business. a concluzionat Ciprian Șoleriu.

 

Lorand Soares-Szasz, este antrenor de afaceri, trainer și antreprenor, format în cea mai mare firmă de business coaching din lume. De 3 ani lucrează în România cu firme din diferite domenii și de diferite dimensiuni si ajutându-i să își crească cifra de afaceri și profitabilitatea.

Ciprian Șoleriu are o experiență în domeniul bancar și economic de peste 7 ani și a fondat MultiBarter din dorința de a le oferi companiilor alternative la schimburile clasice și posibilitatea de a valorifica resursele excedentare. „Fiecare mână de ajutor oferită companiilor românești care au nevoie de sprijin, contează

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează