Primul spital universitar privat din România

0

Primul spital universitar privat din România va fi deschis, anul viitor, la Cluj-Napoca! Investiţia  este de peste 50 de milioane de euro, 500 de locuri noi de muncă fiind disponibile în orașul din Ardeal.

Sursa: mediafax.ro.

Spitalul va avea o suprafaţă totală de peste 23.000 de metri pătraţi şi o capacitate totală de 330 de paturi. Dotările vor cuprinde zece săli de operaţie multifuncţionale, dotate cu cele mai noi tehnologii chirurgicale existente pe piaţă, respectând toate normele europene în vigoare, două săli de naştere naturală, o sală de naştere cu bazin cu apă, două săli pentru cezariene, centru de imagistică dotat cu aparatură de ultimă generaţie, centru de radioterapie ultramodern, laborator de analize şi laborator anatomo-patologic, peste 90 de rezerve cu unu sau două paturi.


Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează