Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Primul popas al caravanei Docuart, Brașov – 1 martie

0

Caravana Docuart a făcut sâmbătă, 1 martie, un prim popas în Brașov. Drept pentru care doamnele și domnișoarele au fost întâmpinate cu câte o brățară mărțișor la intrare de echipa Docuart. Evenimentul a avut loc la Sala Patria, care a redevenit la început de primăvară, spre bucuria multora, cinematograful de altă dată.

_MG_6408

Oamenii s-au strâns curioşi, cu interes real, din număr în ce în ce mai mare și s-au arătat bucuroși de apariția unui eveniment de acest gen. Primele proiecţii le-au captivat privirile şi au atres atenţia spectatorilor. În cele ce au urmat, şi-au facut apariţia Anda Puşcaş şi criticul de film Florin Barbu pentru o sesiune de intrebari şi raspunsuri cu cei aflați în sală. S-a vorbit cu drag şi spor despre documentarul interviu realizat de Anda în 2011, „Stremţ 89”, care i-a adus numeroase premii, printre care şi trofeul festivalului “Bucureşti Docuart Fest” 2013. Spectatorii s-au amuzat pe seama documentarului şi a poveştilor împărtăşite de tânăra realizatoare.

Cea de-a doua sesiune de întrebari și răspunsuri i-a oferit șansa Laurei Căpățână Juller să ajungă pentru prima dată cu documentarul ei în orașul natal. „aici…adică acolo” propune ca subiect o problemă de actualitate, nuanțând drama copiiilor crescuți de bunici, ai căror părinți muncesc peste granițe.

Caravana a fost însoțită și de Cătălina Grama, care a împartaşit prin prisma experienţei cinematografice, pareri şi observaţii privitoare la energia pe care spectatorii o acumulează în urma emoțiilor reale transmise într-un documentar.

Experiența Docuart Braşov a luat sfârșit pentru aceasta perioadă, urmând experiența Sibiu pe 8 martie! Evenimentul a fost realizat cu sprijinul CNC (Centrul Național al Cinematografiei)

_MG_6443

Eveniment realizat cu sprijinul CNC (Centrul Național al Cinematografiei)

Partener: Primăria municipiului Brașov: Sala Patria,

Sponsor: Ribox

Parteneri media locali: brasovultau.ro  //  Mix2 TV  //  MixTV  //  Fagaras TV

Parteneri media:

Digi24 Brasov  //  Ca-n Filme  //  radioguerrilla.ro  //  cinemarx.ro  //  cooperativaurbana.ro  //  zilesinopti.ro  //  gratuitor.ro  //  lapunkt.ro  //  cinefun.ro  //  romaniapozitiva.ro  //  ziarulmetropolis.ro  //  e-cultura.info

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este facilitator & educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training & facilitare și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 40 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție, antreprenoriat social, ”train the trainers & facilitators”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria FMCG alături de InBev având atribuții de training pentru mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente, parteneri și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Frankfurt School of Finance & Management, Future Makers, ASPEN Young Leaders Program, Leaders for Justice Program, Ashoka Romania,Automotive Forum, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers & Facilitators” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.