Prima saptamana din cadrul proiectului „Gradinita de vara”

0

„Intaia saptamana din cadrul proiectului Gradinita de vara- bucuria copiilor si alternativa parintilor pe perioada verii, a fost o descoperire continua pentru cei mici.

Le-am pregatit activitati multiple din domenii diverse, atat cat sa ne petrecem impreuna vacanta de vara intr-un mod cat placut si plin de calatorii interesante.

Dupa ce au primit consultul medicului la inceput de program, cei mici s-au cunoscut, s-au jucat impreuna, au cantat, au descoperit animalele ce reprezentau raspunsurile ghicitorilor citite, au colorat, in stil personal, si nu in ultimul rand, ……”

Restul articolului poate fi accesat dand click aici

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează