Prezentări animate pentru copiii din grădinițele din Cluj ca să învețe periajul corect al dinților

0

Q Smile demarează campania Kiț nu are nicio carie!

Luna noiembrie are o semnificație deosebită pentru membrii echipei de specialiști de la Q Smile, deoarece aduce cu ea lansarea unei campanii dedicate copiilor din grădinițele clujene.  Se dă  startul unui maraton de vizite al grădinițelor din Cluj împreună cu mascota Q Smile acompaniată de  un medic specialist.

Campania se va desfășura începând cu luna noiembrie iar sfârșitul lunii februarie va anunța închiderea circuitului de vizite. Prin campania Kiț nu are nicio carie, Q Smile își propune educarea copiilor din grădinițe în materie de sănătate orală și totodată  promovarea unei relații armonioase  medic- pacient, pentru ca în final fiecare copil care trece pragul clinicii să o facă cu un zâmbet.

Programul presupune organizarea unei vizite la sediul grădinițelor, urmând ca mascota Kiț să îi învețe pe copii prin intermediul unei prezentări animate, cum ar trebui realizat periajul corect al dinților pentru a avea dinți frumoși și sănătoși.

Ulterior procedura este reluată de către un medic specialist, iar copii care sunt atenți pot aplica ce au învățat pe un mulaj. Se premiază fiecare inițiativă cu diplome

Clinica Q Smile este singura din Transilvania care oferă tratamente endodontice și protetice sub microscopul Zeiss, stomatologie pediatrică și inhalosedare (care permite tratamentul afecțiunilor odontale, carii, pulpite chiar și la persoane cu deficite psihice și motorii și anxietate mărită), protetică dentară computerizată CAD-CAM cu tehnologia CEREC (de la Sirona, care permite realizarea de inlay-uri și coroane ceramice într-o singură zi), albirea dentară cu lampa Zoom (în doar 30 de minute).

Prin această campanie  ne propunem să venim  în ajutorul părinților, să contribuim la schimbul de informații și la educarea copiilor în materie de igienă orală. Pentru că vrem mai întâi să prevenim!

Pentru alte informaţii sau înscrierea unei grădinițe în program: Roxana Pascaru, PR & Media roxana.pascaru (arond) qsmile.ro

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează