Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Prezentări animate pentru copiii din grădinițele din Cluj ca să învețe periajul corect al dinților

0

Q Smile demarează campania Kiț nu are nicio carie!

Luna noiembrie are o semnificație deosebită pentru membrii echipei de specialiști de la Q Smile, deoarece aduce cu ea lansarea unei campanii dedicate copiilor din grădinițele clujene.  Se dă  startul unui maraton de vizite al grădinițelor din Cluj împreună cu mascota Q Smile acompaniată de  un medic specialist.

Campania se va desfășura începând cu luna noiembrie iar sfârșitul lunii februarie va anunța închiderea circuitului de vizite. Prin campania Kiț nu are nicio carie, Q Smile își propune educarea copiilor din grădinițe în materie de sănătate orală și totodată  promovarea unei relații armonioase  medic- pacient, pentru ca în final fiecare copil care trece pragul clinicii să o facă cu un zâmbet.

Programul presupune organizarea unei vizite la sediul grădinițelor, urmând ca mascota Kiț să îi învețe pe copii prin intermediul unei prezentări animate, cum ar trebui realizat periajul corect al dinților pentru a avea dinți frumoși și sănătoși.

Ulterior procedura este reluată de către un medic specialist, iar copii care sunt atenți pot aplica ce au învățat pe un mulaj. Se premiază fiecare inițiativă cu diplome

Clinica Q Smile este singura din Transilvania care oferă tratamente endodontice și protetice sub microscopul Zeiss, stomatologie pediatrică și inhalosedare (care permite tratamentul afecțiunilor odontale, carii, pulpite chiar și la persoane cu deficite psihice și motorii și anxietate mărită), protetică dentară computerizată CAD-CAM cu tehnologia CEREC (de la Sirona, care permite realizarea de inlay-uri și coroane ceramice într-o singură zi), albirea dentară cu lampa Zoom (în doar 30 de minute).

Prin această campanie  ne propunem să venim  în ajutorul părinților, să contribuim la schimbul de informații și la educarea copiilor în materie de igienă orală. Pentru că vrem mai întâi să prevenim!

Pentru alte informaţii sau înscrierea unei grădinițe în program: Roxana Pascaru, PR & Media roxana.pascaru (arond) qsmile.ro

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.