Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Prezență internațională de top la Music Travel Festival

0

Akua Naru completează lista vedetelor care vor cânta pe scena de la Herneacova

Pregătirile pentru cea de a doua ediție a celui mai mare festival din vestul țării: Music Travel Festival au intrat în linie dreaptă. Mai sunt mai puțin de două săptămâni până când pe scenele de la Herneacova vor evolua artiști cunoscuți și inspirați atât din țară cât și din străinătate. Festivalul tentează anul acesta cu nume de neratat. Lista celor peste 100 de artiști prezenți în perioada 17-19 iunie la Music Travel Festival, pe scenele de la Herneacova, este deschisă de muzicieni-vedete internaționale, doi dintre ei în premieră în România. Este vorba despre Yoav artist israelian și compozitor de muzică pop și Bebe – cântăreața spaniolă premiată cu Latin Grammy Awards. Lor li se alătură Akua Naru, o solistă apreciată pe plan internațional, iubitoare de rime sociale, creatoare de mișcări artistice de talia lui Lauryn Hill sau The Roots 90.

music trave

“Originară din Connecticut, SUA, Akua Naru aduce cultura Gospel, literatura și poezia în muzica hip-hop-jazz. Astfel, ea își cultivă propria personalitate muzicală în jurul pasiunilor ei: literatura, arta și politica. Artista a lansat ultimul album în luna februarie, anul trecut, primind aprecieri la nivel internațional, atât pentru colaborările muzicale, cât și pentru profunzimea mesajelor transmise prin intermediul pieselor ale căror producătoare este însăși Akua Naru.” spun organizatorii Music Travel Festival

Vor fi prezente pe scena festivalului și cele mai în vogă nume din muzica românească contemporană: Ada Milea, Șuie Paparude, Teo Milea, Grimus, Golan, Robin and the Backstabbers, Alternosfera, Alexandra Ușurelu, Moonlight Breakfast, Emeric Imre, Mircea Vintilă, Les Elephants Bizarres și mulți alții.

Prețul unui abonament care permite intrarea pe durata celor trei zile ale festivalului este de 99 de lei. Acest tip de abonament poate fi cumpărat online, pe www.eventim.ro dar și în magazinele din rețeaua Eventim: librăriile Cărturești și Humanitas, magazinele Germanos, Orange și Vodafone, dar și benzinăriile OMV. Începând din 6 Iunie, biletele se pot achiziționa și de la sediul Domino Travel, Cafeneaua D’arc, respectiv de la standul amplasat în zona Auchan a Iulius Mall. Mai multe detalii se pot găsi pe pagina de Facebook a evenimentului.

Organizatorii festivalului sunt Asociaţia Culturală Tradiţii, Identitate şi Succes (A.C.T.I.S.) având ca scop promovarea artei, culturii, tradiţiilor şi educaţiei prin activităţi profesionale, culturale, sociale şi educaţionale, în parteneriat cu Music Travel, companie specializată în concerte și festivaluri în întreaga lume și Domino Travel.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 40 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.