Premiu pentru primarul Sibiului

0

Primarul Sibiului a fost premiat de statul austriac. Probabil că felul în care arată Sibiul a contat destul de mult pentru a obţine Ordinul de Merit „Marea Cruce de Argint”. Felicitări! Articolul complet este pe site-ul Ştiri Locale.
„Primarul Klaus Johannis a primit, ieri (11 iunie 2009), Ordinul de Merit „Marea Cruce de Argint” din partea statului austriac. Distinctia a fost oferita de presedintele Republicii Austria, Dr. Heinz Fischer, la propunerea ministrului de Externe, Dr. Michael Spindelegger, pentru servicii aduse Austriei, a informat Serviciul de Presa si Comunicare al Primariei Sibiu.”

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează