Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Premii de excelență academică la Cluj

0

Ursus Breweries continuă în Cluj-Napoca seria premiilor de excelență academică

Ursus Breweries a anunțat cei 10 câștigători ai Premiilor de Excelență URSUS 2012. În cadrul celei de-a treisprezecea ediții, compania a acordat burse de excelență pentru 10 studenți din  patru importante Universități clujene.

Premiul de Excelență URSUS are o valoare de 1.000 RON și este oferit anual studenților clujeni cu merite academice deosebite. Selecția studenților este facută de către Universități, atât pe baza activității academice, cât și pe baza unor criterii sociale.  Prima ediție a Premiilor de Excelență a avut loc în 1999 și de atunci, și până în prezent, 130 de studenți cu performanțe academice deosebite au beneficiat de premiile de excelență URSUS, despre care putem spune că au devenit o tradiție în cadrul mediului universitar clujean.

”URSUS este o marcă și o companie care întotdeauna a promovat excelența. De aceea îi susținem pe cei care fac performanță, îi încurajăm să fie în continuare un model pentru colegii lor și să îi inspire pe cei din jur. Tinerii premiați sunt un exemplu de dăruire academică și ne face plăcere să le fim alături pentru că avem nevoie de tineri valoroși, care să facă cinste comunității locale și tarii”, a declarat Diana Klusch, Director Corporate Affairs Ursus Breweries.

Premiile de Excelență URSUS 2012 s-au acordat în cadrul unei ceremonii găzduite de Primăria Cluj-Napoca și recompensează studenţii excepţionali care au obţinut medii între 9,63 și 10 în anul universitar trecut: Ana Maria Buia, Loredana Maria Costina și Răzvan Roșu de la Universitatea Babeș-Bolyai; Marcel Antal și Alexandru Țigănescu de la Universitatea Tehnică; Cristiana Trandafir și Gabriela Răileanu de la Universitatea de Medicină și Farmacie “Iuliu Hațieganu” și Radu Mandeal, Adrian Morariu și Ionuț Mihai Negru de la Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară.

Despre Ursus Breweries:

Ursus Breweries, parte agrupului SABMiller plc, este unul dintre cei mai mari producători de bere din România. Mărcile Ursus Breweries sunt: URSUS, Timişoreana, Ciucaş, Peroni Nastro Azzurro, Grolsch, Azuga, Redd’s, Stejar și Pilsner Urquell.

SABMiller plc este unul dintre liderii mondiali in productia de bere, cu un portofoliu ce include peste 200 mărci si aproximativ 70,000 de angajati in peste 75 de tări. Portofoliul grupului include mărci globale ca Pilsner Urquell, Peroni NastroAzzurro, Miller Genuine Draft si Grolsch, precum si marci locale importante ca Aguila (Colombia), Castle (South Africa), Miller Lite (USA), Snow (China), Victoria Bitter (Australia) si Tyskie (Poland). SABMiller are de asemenea un segment in crestere de băuturi răcoritoare si este una dintre cele mai mari companii din lume care îmbuteliază produse Coca-Cola.

Pentru mai multe informaţii despre Ursus Breweries si programele sale vă rugăm să vizitați: www.ursus-breweries.ro sau www.desprealcool.ro

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.