Prelegere specială despre Islam la Facultatea de Studii Europene din Cluj, 30 octombrie 2012

0

Şcoala Doctorală Paradigma Europeană şi Facultatea de Studii Europene a Universităţii Babeş-Bolyai vă invită marţi, 30 octombrie 2012, începând cu ora 16.00,  la prelegerea cu tema “Islam in the Netherlands, Islam in the West: Options and threats”.

Aceasta va fi susţinută de către dr. Jan Jaap de Ruiter, lector la Tilburg University (Olanda), specialist în limba arabă şi Islam ca prezenţă în context vest-european, și va avea loc în Sala Jean Monnet a Facultăţii de Studii Europene (str. Em. de Martonne, nr. 1, Cluj).

Dr. Jan Jaap de Ruiter este implicat activ în dezbaterile din media pe tema Islamului şi a multiculturalismului în Olanda, realizând comentarii şi analize privind poziţia partidului de extremă dreaptă PVV (Partij voor de Vrijheid – Partidul Libertăţii) faţă de aceste aspecte.  

Pentru mai multe detalii, accesaţi:

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează