Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

”Pregătit pentru mâine!”

0

Asociația ReGenerația va participa în 31 mai 2014 la semimaratonul organizat de Fundația Comunitară Sibiu în parteneriat cu Asociația PeDale cu proiectul ”Pregătit pentru mâine!”.

Proiectul își propune să ducă către copiii instituționalizați atelierele noastre de educație non-formală, cu tematici actuale, care să contribuie la dezvoltarea unor competențe esențiale pentru aceștia precum: Luarea deciziilor, Gândirea creativă, Orientarea către soluții, Colaborarea și Gestionarea schimbării.

În perioada iulie-septembrie se vor desfășura în cadrul proiectului 6 ateliere, în 2 centre de plasament din Sibiu, ateliere care vor aborda următoarele tematici: Prieteni și anturaj, Laborator de creativitate și Dialog despre carieră.

“Pregătit pentru mâine!” este parte din programul de educație non-formală EduAttica, program anual pe care ReGenerația l-a demarat în această primavară pentru liceenii din Sibiu.

Ne puteți susține inițiativa în două modalități:

  • Alegând să participați ca și alergători la semimaraton, la cros sau la ștafetă prin înscrierea pe site-ul evenimentului, alegând să alergați pentru ReGenerația și proiectul ” Pregătit pentru mâine!” http://maratonsibiu.ro/pregatit-pentru-maine/
  • Alegând să susțineți alergătorii înscriși pentru acest proiect prin donarea unei sume între 2 și 25 de lei/km pe site-ul evenimentului http://maratonsibiu.ro/pregatit-pentru-maine/

Despre ReGenerația

ReGenerația a fost înființată în Ianuarie 2012 și are ca scop realizarea de activităţi menite să susțină dezvoltarea tinerilor ca cetăţeni europeni în spiritul învățării continue, a diversităţii, a colaborării şi a unui stil de viață armonios.

logo ReGeneratiaParteneri: http://fundatiacomunitarasibiu.ro/

Citește mai mult:

http://maratonsibiu.ro/pregatit-pentru-maine/

http://regeneratia.ro

http://facebook.com/ReGeneratia

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.