Porţi deschise la Cluj Arena, 25 aprilie 2011

0

De vrei să vezi cum arată proiectul „Arena Cluj”, du-te la acţiunea „Porţi deschise la Cluj Arena”, luni, 25 aprilie 2011, între orele 10.00-17.00.

Organizatorii, Consiliul Judeţean Cluj doresc să faciliteze accesul publicului pe şantierul de construire a viitorului stadion al judeţului Cluj.

Potrivit buzznews.ro, „Arena Cluj” urmează să fie finalizate în cursul verii acestui an. Accesul se va realiza pe la intrarea dinspre fostul teren de zgură, fiind asigurat un traseu de vizitare special demarcat, care va permite vizualizarea stadionului în ansamblu.

Intrarea va fi liberă.

 

foto Florin Ghinda

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează