Plimbare cu barca pe lacul de sub pamant!

0

Plimbare cu barca pe lacul de sub pamant este doar unul dintre motivele pentru care merita sa mergi la Salina Turda!


Arhitectura futuristă, posibilitatea de a juca minigolf sau bowling si minunatiile din adancuri sunt argumente bune pentru care poti sa mergi la salina!
„După ce parcurgeţi puntea, ajungeţi pe o mică insuliţă din sare, pe care au fost construite mai multe terase iluminate. Văzute de sus, acestea par nişte OZN-uri. Aici există şi un debarcader. Urcaţi într-o barcă şi porniţi agale într-o plimbare pe lacul de sare din subteran. Priveliştea este fantastică”, recomanda adevarul.ro

Aflată la 30 de kilometri de Cluj-Napoca, salina Turda este aproape de nerecunoscut pentru cei care au vizitat-o în trecut. Lucrările au început în ianuarie 2008 şi s-au încheiat în ianuarie anul acesta.
via adevarul.ro

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează