Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Plăcerea de a preda și bucuria de a învăța

0

Poate fi vreodată o școală Raiul pe pământ?

Da, dacă înveți la Headfort, ultimul internat rămas din Irlanda, un loc rural idilic, în care copiii de școală generală se află sub ghidajul revigorant, entuziasmant și original alunui cuplu de profesori.

Documentarul dezvăluie, timp de un an de zile,în mod candid și jucăuș dinamica dintre elevi și profesori, combinarea creativă a tradiționalului cu modernul în lecțiile predate, aventura, pasiunea și sentimentul de revelație resimțit de elevi pe parcursul orelor.

De Ziua internaţională pentru non-violenţă în şcoală acest documentar ne arată căexperiența educațională se poate realiza cu devotament și compasiune, stârnind puternice emoții pozitive.

Documentarul va fi proiectat joi, 30 ianuarie, de la ora 19, la Astra Film Cinema

Internatul, regia Neasa Ní Chianáin, David Rane, 100’ de minute, 2016

Prețul unui bilet este de 10 lei. Biletele se pun în vânzare cu 15 minute înaintea începerii proiecției la Astra Film Cinema (Piața Mică 11, Sibiu).

Mai multe informații la tel: 0269202418.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.