Pistă de biciclete de 10 kilometri pe coronamentul digurilor râului Olt

0

Autoritățile locale din județul Harghita doresc să încurajeze folosirea mijloacelor de deplasare nepoluante.

Potrivit unei hotărâri a Consiliului Judeţean Harghita, se va depune un proiect la Administraţia Fondului de Mediu în vederea construirii unei piste pentru biciclişti pe coronamentul digurilor, pe malul stâng şi pe malul drept al râului Olt, în porţiunea Si culeni – Miercurea-Ciuc, scrie www.administratie.ro

Pista ar urma să pornească de la Băile Miercurea, de la marginea municipiului Miercurea Ciuc, să urmeze traseul râului Olt, cu continuare pe teritoriul administrative al comunei Ciceu şi să se termine în comuna Siculeni, la intersecţia cu pista de biciclişti din această localitate.


Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează