Pista de alergare de la Poalele Tampei a fost inaugurata!

0

Asociatia Cetatea Brasovului a anuntat finalizarea lucrarilor la proiectul „Pista de alergare de la Poalele Tampei”.

Proiectul a fost castigator in luna ianuarie 2010 al programului de responsabilitate sociala al companiei Petrom, Tara lui Andrei.

Traseul, are o lungime de 2000 m si o diferenta de nivel de 75 m si se intinde pe aleile pietonale principale din parcul de sub Tampa. Au fost montate de-a lungul acestor alei 6 statii pentru exercitii fizice, pentru antrenamente specifice de anduranta, forta si mobilitate.

Mai multe informatii pe liberinmiscare.ro sau pe cetateabrasovului.ro

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează