Pictez o saptamana la tara intr-un sat din Apuseni

0

Aceasta tabara este deschisa persoanelor adulte indiferent de varsta si care au o oarecare experienta in domeniul picturii, avand posibilitatea sa evolueze sub indrumarea unui artist plastic profesionist.

Vom trai o saptamana intr-un loc desprins parca din file de poveste, un loc care ne va incarca de energie si liniste datorita puritatii aerului, a verdelui padurilor de pe dealurile din jur, a bucatelor sanatoase si preparate cu maiestrie de gazda pensiunii si a activitatilor frumoase pe care vi le pregatim, pictura fiind activitatea zilnica in cadrul celor 2 sesiuni de lucru ( dimineata si dupa masa) dar si activitati distractive si relaxante de tabara.
DSCF0169

Programul este unul recomandat dar nicidecum impus.
Locatie: pensiune de 4 margarete in inima muntilor Trascaului, la Poiana Galdei.
Investitie: 1730 lei pentru minim 8 participanti ( cazare , 3 mese zilnice, acces la atelierul de pictura si la activitatile de grup). 


Pentru inscriere va rugam sa intrati pe linkul taberei   
https://tabarapictura.wordpress.com/2017/04/04/tabara-de-pictura-editia-de-vara-2017-i-poiana-galdei/E necesar un avans de 200 lei pentru rezervarea locului, acestea fiind limitate la 12. Locurile se ocupa in ordinea inscrierilor.

”De fiecare data cand vin in tabara, am senzatia ca ma despart de lumea reala si intru intr-una de basm, unde dispar toate grijile si problemele pamantesti.Aici am cunoscut oameni deosebiti in frunte cu Simona si Tudor si am facut tot ce mi-am dorit: am pictat,cantat,dansat, m-am plimbat, am admirat natura, m-am intors la anii copilariei,intr-un cuvant m-am incarcat cu energie (sa-mi ajunga pana la urmatoarea tabara). Multumesc Simona! Multumesc Tudor! Multumesc HOBBY ART! ” – testimonial dupa tabara de vara 2016 de la Costesti”

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 40 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.