Piatra Craiului Trophy, pe 6 iulie, cu startul la Zarnesti

0

In iulie, calendarul Riders Club continua cu competitii saptamanale, organizate pe trasee care traverseaza cele mai frumoase zone ale tarii. In perioada urmatoare, judetele Brasov, Arges si Ilfov se vor lasa explorate de sutele de ciclisti amatori care vor lua startul in concursurile programate.

Primul pe lista: Piatra Craiului Trophy, cu startul din Zarnesti pe 6 iulie.

Piatra Craiului 2

Seria de concursuri Riders Club continua cu Piatra Craiului Trophy, organizat pe 6 iulie intr-una dintre cele mai spectaculoase zone ale Romaniei: Parcul Natural Piatra Craiului.

Inscrieri
Cei care inca nu s-au inscris, o mai pot face online pana vineri, 5 iulie, la orele 20:00 sau la fata locului, inainte start. Pana vineri, taxa de participare este 70 de lei, iar sambata, in dimineata evenimentului, va fi 80 de lei.
La Piatra Craiului Tophy se aplica reduceri la inscrierile de grup.

 

Pachetul de start
Participantii vor beneficia in pachetul de concurs de: numar de concurs, cip de cronometrare de unica folosinta, covrigei si briosa (inclusiv la finish), doza Ursus Cooler la finalul competitiei. In plus, la punctele de alimentare de pe traseu, riderii vor primi apa, banane, ciocolata, glucoza si biscuiti. Pachetele pot fi ridicate de miercuri pana joi (3-4 iulie) in intervalul orar 17:00-19:00 de la sediul MPG de pe str. W.A.Mozart, nr. 25A2, Sector 2, Bucuresti, si sambata, din zona de start, in intervalul 8:00-10:30.

Cum se ajunge la Zarnesti? Situat la numai o ora de Brasov, Zarnesti este o localitate accesibila cu masina, dar si cu trenul. Din Brasov, sunt disponibile 14 curse pe zi, dus-intors. Programul trenurilor din 6 iulie poate fi consultat aici: http://www.regiotrans.ro/mersul-trenurilor-brasov-zarnesti

Traseele Adaptate nivelurilor de performanta, traseele au 27, respectiv 40 de Km. Traseul scurt se adreseaza participantilor de nivel 3 si 4, iar cel lung celor de nivel 1 si 2. Accesare harta traseu

“Traseele propuse pentru editia de anul acesta se vor desfasura pe drumuri de tara si forestiere, cu o dificultate pe care o poate aborda orice concurent. Participantii trec pe langa Cabana Curmatura si prin satele Magura si Pestera, toate cu peisaje de vis. Printre multele zone atractive ale traseului se numara si prapastiile Zarnesti, un impresionant defileu cu o lungime de 3-4 km, care se afla in partea de nord-est a Masivului Piatra Craiului. Tot aici exista o arie de 1,5 ha, cu caracter de monument al naturii, care include Pestera Liliecilor, obiectiv pe langa care, de asemenea, trece traseul concursului din 6 iulie.” Rares Manea – organizator

Punct de plecare: Zarnesti, cabana Gura Raului Diferenta de nivel: 830 m la traseul scurt si 1340 m la traseul lung Puncte de alimentare: 3 (la start si pe traseu la Km 11 si 20)

Program
08.00: Deschiderea inscrierilor
10.30: Inchiderea inscrierilor
11.00: Start
15.00: Timp limita de parcurgere a traseului scurt
17.00: Timp limita de parcurgere a traseului lung
17.30: Festivitatea de premiere

Dupa Piatra Craiului Trophy, la numai o saptamana urmeaza Trofeul Muscelului, organizat de Razvan Juganaru la Campulung. Trofeul Muscelului este programat pe 13 iulie si propune doua trasee, de 27, respectiv 55 de kilometri, care vor strabate drumurile si potecile ce traverseaza poienile si padurile versantilor sudici ai Muntilor Iezer-Papusa. Si aici, inscrierile sunt deja deschise pe pagina dedicata evenimentului.
_______________________________________________________

afis Piatra Craiului Trophy

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează