Piața Victoriei din Deva va intra în renovare! Spațiu pietonal, fântână arteziană, rasteluri pentru biciclete!

0

Vești bune pentru locuitorii din orașul Deva!

Piaţa Victoriei din Deva, cunoscută ca loc de întâlnire pentru localnici, va fi modernizată în baza unei investiţii de peste 2,5 milioane de euro. Proiectul este finanţat din fonduri europene şi prevede și construirea unei fântâni arteziene muzicale, anunță administrație.ro

Planul de amenajare al Pieţei Victoria prevede refacerea platformei acesteia, reabilitarea trotuarelor din zonă, crearea de noi spaţii verzi precum și instalarea de bănci şi rasteluri pentru biciclete, anunță AGERPRES.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează