PHOTOVOICE: Bucurie si tristete in comunitatea brasoveana

0

Vernisajul expozitiei „Bucurie si tristete in comunitatea brasoveana”

Asociatia Papusa de Portelan, Colegiului Tehnic de Constructii si Arhitectura „Christian Kertsch”, Biblioteca Judeteana „George Baritiu” si Reteaua de Sprijin Comunitar (CAN Brasov) va invita la vernisajul expozitiei „Bucurie si tristete in comunitatea brasoveana”.

Elevii claselor a VI-a A si a VII-a B de la Scoala Generala nr.9 alaturi de elevii din clasa a XIII-a a Colegiului Tehnic de Constructii si Arhitectura „Christian Kertsch” au pregatit o expozitie cu imagini surprinse de ei in luna ianuarie 2011.

Vernisajul va avea loc in data de 7 aprilie, la ora 17:00, la Filiala pentru Copii si Tineret a Bibliotecii Judetene Brasov (Str. Iuliu Maniu, nr. 6).

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează