Photoraid Transilvania, 17 – 20 Septembrie 2009

0

De la liberinmiscare am aflat despre un raid de fotografie în Transilvania. Mai exact Photoraid Prin Ceturi de Toamna la Biertan, 17 – 20 Septembrie 2009.

„Vine o vreme in viata fiecarui fotograf cand imaginile sunt prea clare si simte nevoia sa se joace cu obiectivul in ceata. In luna septembrie, dealurile din zona Tarnavei Mari mai pastreaza inca culorile de vara, ceata coboara pe vai in fiecare dimineata iar ciobanii isi mana oile pe miristi.

La aceasta sesiune poate participa orice persoana pasionata de fotografie si escapade turistice, fara ca dibacia fotografica sa fie o conditie. De asta promitem sa ne ocupam noi. Nu se accepta persoanele morocanoase.” 

Locatia: tabara va avea baza in satul Biertan, unul din cele mai frumoase sate cu biserici fortificate din Transilvania (sit UNESCO).

Mai multe detalii pe site-ul organizatorilor photoraid

afis-photoraid

 

 

 

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează