Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Photo Marathon oferă o experiență fotografică completă timp de 4 zile la Cluj-Napoca

0

Desfăşurat în perioada 13-16 octombrie la Cluj-Napoca, Photo Marathon adună în acelaşi loc peste 300 de pasionaţi de fotografie din zona Transilvaniei, oferindu-le astfel o experienţă unică şi completă.

afis-photomarathon

Photo Marathon aduce în atenția publicului lucrări ale fotografilor Adi Bulboacă, Hajdu Tamas, Alex Gâlmeanu și Vlad Cupșa, care vor fi expuse în locuri neconvenționale din Cluj-Napoca. Astfel, în cele 4 zile de eveniment, vizitatorii vor putea experimenta arta fotografică în Gara mică din Cluj (Omul din tren – Adi Bulboacă), în fostul cinematograf Urania (Cinemagraphs – Alex Gâlmeanu), la Atelier Cafe (My side of the concert – Vlad Cupșa) și la Turnul Croitorilor (Greatest clicks – Hajdu Tamas). În prima zi de eveniment, vizitatorii sunt așteptați la vernisajul lui Vlad Cupșa de la Atelier Cafe de la 18:30 și la vernisajul lui Adi Bulboacă de la Gara mică, de la 19:30.

Elementul care pune în mișcare întregul concept este reprezentat de competiția foto, unicul eveniment de acest tip din Transilvania. Pe 15 octombrie, timp de 8 ore, participanții trebuie să realizeze poze care să ilustreze cel mai bine cele 4 teme propuse de către juriu și trase la sorți în ziua evenimentului. Totul se bazează așadar pe spontaneitate, pe imaginație și creativitate, participanții având posibilitatea de a câștiga premii în valoare de 6.000 de lei. În plus, la sfârșitul evenimentului, cele mai bune lucrări din competiție sunt promovate şi expuse timp de 2 săptămâni într-o expoziție specială. Din juriul competiției fac parte Laura Bâlc, Călin Ilea, Chris Nemeș și Vlad Cupșa, fotografi profesioniști din Cluj-Napoca.

Cei care doresc să participe la competiția foto, se mai pot înscrie prin completarea formularului http://photomarathon.ro/Account/Register.

Mai multe detalii despre eveniment se găsesc pe site-ul www.photomarathon.ro sau pe pagina de Facebook Photo Marathon.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.