Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Peste 800 de iubitori ai sportului vor alerga pe 23 aprilie la Brașov Marathon powered by TOTAL România

0

TOTAL România sprijină comunitatea celor care aleg o viață activă și de calitate, fiind partener principal al „Brașov Marathon”, care va avea loc în data de 23 aprilie 2016. Evenimentul organizat de Asociația „Clubul pentru Protecţia Naturii şi Turism” – CPNT Braşov poartă anul acesta numele „Brașov Marathon powered by TOTAL România”.

Vă invităm să îi încurajați pe cei peste 800 de iubitori ai sportului din țară și din străinătate care s-au înscris la cele 4 probe din cadrul evenimentului. Concurenții probei Maraton vor lua startul la ora 8:00 din Piața Sfatului Brașov, fiind urmaţi de cei de la Semimaraton, Cros și Cursa Copiilor. Concurenţii probei Maraton au de alergat 42 km și vor atinge vârful Postăvaru, cei de la Semimaraton vor alerga 21 km pe potecile din zona Poiana Braşov, cei de la Cros vor admira Braşovul de pe vârful Tâmpa de-a lungul celor 7 km, iar cursa copiilor se va derula pe străduţele din centrul vechi al oraşului.

Imagine cover Brasov Marathon

“Ne bucurăm că Brașov Marathon crește în fiecare an, atrăgând tot mai mulți iubitori de sport și de natură într-una dintre cele mai frumoase zone din România. Simțim că prin susținerea Brașov Marathon, TOTAL România poate contribui la dezvoltarea unui eveniment care devine o emblemă pentru comunitatea din Brașov și din împrejurimi,” a declarat Franck HAËTTEL, Managing Director TOTAL Romania despre parteneriatul TOTAL România și Brașov Marathon.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comments are closed.