Peste 25.000 de noi locuri de cazare la UNTOLD Festival

1

UNTOLD Festival, cel mai așteptat festival al anului 2015 în România, prezintă publicului camping-ul oficial UNTOLD, care va oferi posibilități de cazare pentru cele 4 zile de festival. Situată în cartierul Gheorgheni din Cluj-Napoca, în Livada Palocsay, zona de camping va avea o suprafață totală de 95.000 mp și va putea găzdui peste 25.000 de persoane.

Camping-ul oficial al festivalului va fi amenajat la standardele întâlnite la marile evenimente de profil din Europa, fiind disponibil atât pentru amplasarea corturilor, cât și a rulotelor, întregind astfel experiența unică UNTOLD. Organizatorii promit tuturor celor care vor alege să se cazeze în locația special amenajată facilități multiple precum: dușuri, toalete, servicii de pază, cutii de valori, food areas & bar, apă curentă, zone de reciclare, puncte de încărcare a aparatelor electrice, punct de prim ajutor.

Untold-camping

În plus, organizatorii vor veni în sprijinul participanților la festival care vor avea nevoie de ajutor în montarea corturilor cu suport tehnic – o echipă de voluntari pregătită cu echipament tehnic necesar montajelor.

Accesul în zona de camping se va face pe baza unui bilet de acces în valoare de 49 de lei plus taxe/persoană în rețeaua Eventim.ro, atât pentru cazarea în cort, cât și pentru accesul cu  rulota, valabil pentru toate cele 4 zile de festival. În vederea fluidizării traficului, se va permite intrarea și instalarea corturilor sau a rulotelor, începând cu data de 29 iulie, fără a percepe taxe suplimentare. Cei interesați pot achiziționa deja biletele de acces camping din rețeua Eventim.ro.

Pentru facilitarea accesului și a traficului, organizatorii au avut în vedere și deplasarea din zona de camping în proximitatea scenei principale. În acest sens, vor fi introduse linii de transport în comun, dedicate participanților la festival, în toate cele 4 zile. Timpul de transfer dintre cele două zone va fi de aproximativ 20 de minute.

Untold-harta-spre-camping

UNTOLD Festival se va desfășura în perioada 30 iulie – 2 august 2015 la Cluj-Napoca și va aduce pentru prima dată în România, pe aceeași scenă, patru dintre cei mai îndrăgiți artiști electro-dance-music, din întreaga lume: AVICII, ARMIN van BUREEN, DAVID GUETTA și DIMITRI VEGAS&LIKE MIKE. Pe lângă aceștia, vor mai urca pe scenele festivalului de la Cluj peste 150 artiști internaționali și naționali, dintre care amintim: ATB, Fedde le Grande, Tinie Tempah, John Newman, Patrice, Dj Premier, AronChupa, Foreign Beggars, Wilkinson, ANDYC, Tom Odell, John Digweed, Sharam, Nic Fanciulli, Satoshie Tomiie, Duke Dumont, Michael Calfan, Lost Frequencies, Gentleman, Gramatik.

Abonamentele pentru Untold Festival, care asigură accesul la evenimente în toate cele 4 zile, sunt disponibile în rețeaua Eventim.ro şi la partenerii festivalului din Cluj-Napoca şi din ţară, la următoarele prețuri: 259 lei plus taxe în rețeaua Eventim.ro pentru Abonamentul Pre Sale și 449 lei plus taxe în rețeaua Eventim.ro pentru Abonamentul VIP.

UNTOLD Festival este proiectul major de divertisment al programului Cluj-Napoca 2015 – Capitala Europeană a Tineretului, organizat de Federaţia SHARE Cluj-Napoca în parteneriat cu organizaţia Student Plus, fondator al Federaţiei SHARE Cluj-Napoca.

Banca Transilvania, Banca Oamenilor Întreprinzători din România, este Partener Oficial al UNTOLD Festival.

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Un comentariu

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.