Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Peste 1000 de clujeni sunt aşteptaţi pe 18 mai la Living Fit

0

Evenimentul “Living Fit”, o iniţiativă de amploare care are ca scop promovarea unui stil de viaţă sănătos prin sport şi nutriţie, îşi deschide porţile primei ediţii în 18 mai 2014, la Cluj Napoca, pe stadionul Cluj Arena, în prezenţa a peste 1000 de participanţi.

living fit

La jumătatea lunii mai, iubitorii şi amatorii activităţilor sportive, sunt invitaţi la primul eveniment de pe piaţa clujeană care reuneşte pe aceiaşi scenă nutriţia şi sportul. Desfăşurată sub deviza „Pasiune pentru o viaţă sănătoasă”, iniţiativa Living Fit, are menirea de a creşte interesul pentru un stil de viaţă activ şi echilibrat.
Iniţiativa ia forma unui eveniment de o zi, în care specialişti de top din industrie vor pune în scenă un program dinamic şi variat care constă în 3 tipuri de activităţi: ateliere de nutriţie şi sănătate, o expoziţie de produse din sfera sănătăţii şi o serie de activităţi sportive, printre care clase de cycling, zumba, kangoo jump, deep work, cross fit, functional training precum şi un boot camp cu 10 staţii, soldat cu premii pentru participanţi şi susţinere financiară pentru o cauză socială, aleasă în cooperare cu Fundaţia Comunitară Cluj. Programul este adresat nu doar celor care practică sport în mod regulat, ci tuturor celor interesaţi să se menţină sănătoşi.

“Conceptul Living Fit porneşte de la ideea că mişcarea şi alimentaţia corectă sunt surse de sănătate. Evenimentul din 18 mai are ca scop creşterea gradului de conştientizare şi interes asupra beneficiilor fizice şi pshihice ale modului de viaţă activ şi echilibrat. Aici poţi veni să te informezi la atelierele de nutriţie, sănătate şi prevenţie, să încerci aparate şi exerciţii variate, precum şi produsele prezentate la expo, să-ţi testezi starea de sănătate, să iei startul alături de alte 40 de echipe într-un boot camp provocator, susţinând astfel şi o cauză socială. Şi toate acestea alături de specialişti ce-şi cunosc domeniul la nivel de măiestrie. Şi alături de 1000 de oameni care împartăşesc un interes comun. Living Fit se constituie astfel într-un fel de nucleu suport, unde găseşti idei, inspiraţie şi motivaţie” – declară Orsi Sranko, iniţiatoarea proiectului.

Living Fit se doreşte parte dint-o iniţiativă mai largă organizată sub deviza Pasiune pentru o viaţă sănătoasă, prin care Asociaţia INFitness să promoveze în rândul publicului larg un mod de viaţă activ şi echilibrat din punct de vedere nutriţional. Living Fit este primul pas. Înscrieri şi bilete, în curând pe www.livingfit.ro.

Proiectul Living Fit este organizat de Asociaţia INFitness, cu sprijinul sponsorilor HERBALIFE, Farmec, WebCar, Amera Grup, al susţinătorilor Wattech, Mutanţii, Club Moving, Cluj Arena, Castle Inn, Fleur du Flavours şi al partenerilor World Class, Move On, Kangoo Club, Plafar, Iullius Mall, Starbucks, Samsara, Saladbox, Tengu, Spot Advertising, 313.ro, PMA, Consiliul Judeţean, Primăria Locală, Fundaţia Comunitară Cluj, Youth Bank, Universitatea Babes Bolyai, Facultatea de Educaţie izică şi Sport, UMF.

Parteneri media: Magic FM, Look TV, TVR Cluj, Inpuls, Napoca FM, Infotrafic, Radio România Cluj, Paprika, Făclia, I Love Cluj, 24Fun, Omnipass, Campus Cluj, România Pozitivă, Zile şi Nopţi, Partytude, Nappoca, ClujLife, Cluj Today, Înoraş.ro, VinŞiEu, Sportivity.ro, Ora de Ştiri, Buzz News, Cluj.com, OraşulCluj.ro, Revista Boulevard, TSM, insport.ro

INFitness este o asociaţie sportivă care are ca scop realizarea unui interes de grup, prin promovarea unui stil de viaţă sănătos ce presupune o alimentaţie sănătoasă, corectă şi practicarea sportului de masă în rândul populaţiei de toate vârstele, în special în rândul tinerilor.

www.livingfit.ro

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.