Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Peste 1.000 de alergători la startul ediţiei aniversare a Maratonului DHL Ştafeta Carpaţilor

0
  • Ediţia aniversară a adunat peste 1.500 de persoane pe platoul Stânei Turistice din Poiana Brasov
  • Startul a fost dat de fosta campioană olimpică la gimnastică, Andreea Răducan
  • Echipa de sportivi paralimpici a luat startul la proba de ştafetă şi s-a clasat pe locul al III-lea în clasamentul genera.

DHL Express România cu sprijinul Direcției pentru Sport a Judeţului Brașov a organizat ediția aniversară a evenimentului caritabil Maratonul DHL Ştafeta Carpaţilor pe traseul Predeal – Pârâul Rece – Râșnov – Poiana Brașov.

 start oficial

Sumele strânse la zi, în valoare de 12 000 de euro (taxe de înscriere și donații separate) vor fi direcționațe către Comitetul Naţional Paralimpic, pentru a-i susţine pe sportivii paralimpici români în drumul lor către  Olimpiada de la Rio din 2016.

Ediția 2015 a maratonului a beneficiat de sprijinul și implicarea directă a sportivilor Andreea Răducan, Monica Roşu, Cristi Chivu dar și a mai multor persoane publice care s-au implicat activ participând în echipa de ştafetă a persoanelor publice: Carmen Brumă, Jorge, Carmen Negoiţă, Doru Todoruţ. În plus, prezentatoare TV, Andreea Berecleanu a fost prezentă la start pentru a-şi arăta susţinerea pentru sportivii paralimpici.

“Anul acesta a fost un an deosebit pentru Maratonul DHL Ştafeta Carpaţilor: s-au implinit 10 ani de la prima ediţie. Ne bucurăm că, de la an la an, numărul participanţilor creşte şi că există mult mai multe persoane pregătite să alerge nu doar o ştafetă, ci un semimaraton şi chiar un maraton. Acest lucru se vede şi în numărul de înscrieri la probele individuale de 21 şi 42 de km. Îi felicit pe toţi participanţii, care, în ciuda vremii nefavorabile au continuat să alerge până la linia de Finish! Ştafeta sportivilor paralimpici reprezintă un exemplu pentru noi toţi – nu doar că au dus cursa până la capăt, dar au realizat un timp de excepţie, clasându-se pe locul al III-lea! Felicitări tuturor participanţilor pe care îi asteptăm cu drag şi anul viitor” a declarat Daniel Kearvell – Managing Director DHL Express România.

 

„Am participat la maraton cu o echipă de paralimpici, sportivi extraordinari medaliaţi internaţional. Cu vârste cuprinse între 17 şi 36 de ani, fiecare participant a fost încântat să participe şi să demonstreze că pasiunea pentru sport nu ţine cont de niciun fel de limitări şi acestea pot fi depăşite cu voinţă şi efort.” a declarat Sally Wood Lamont- Președinte Comitetul National Paralimpic

 

Noutăţile ediţiei aniversare ţin atât de partea de distracţie oferită participanţilor cât şi susţinătorilor, un concert Smiley, dar şi de partea tehnică şi digitală: live streaming al competiţiei, photo tagging pentru participanţi (procedeu foto prin care fiecare participant va fi etichetat în fotografiile ce vor fi urcate pe contul de Facebook al Maratonului DHL Ştafeta Carpaţilor https://ro-ro.facebook.com/dhlmaraton  şi video finisher (procedeu prin care participanţii vor primi o filmare HD cu momentul în care trec linia de finish).

Mulțumiri speciale către Ministerul Administrației și Internelor, Inspectoratul General al Poliției Române, Direcția Poliției Rutiere Brașov, Poliția Locală a Municipiului Brașov, Jandarmeria Municipiului Brașov.

Multumim partenerilor noștri Aggreko, Asociația Bucharest Running Club , Aqua Carpatica, Biofarm, Brașov Marathon, Business 24, Chipitta, Camera de Comerț și Industrie Brașov, Comitetul National Paralimpic, Directia pentru Sport a judetului Brasov, Doing Business.ro, EasyPlast, Europa FM, Federația Română de Rugby, Fără Asfalt, Generali, Kompass, Medlife, Men’s Health, Ministerul Tineretului și Sportului, OMV Petrom Bucharest Half Marathon, Primăria Brașov, Raiffeissen Bucharest Marathon, Ro, Club Marathon, Smile Experts, Superfit, Vision Digitech, Wise Finance Solutions, World Class, Yves Rocher, Ziare.com.

 

DHL – The logistics company for the world

DHL is the leading global brand in the logistics industry. DHL’s family of divisions offer an unrivalled portfolio of logistics services ranging from national and international parcel delivery, international express, road, air and ocean transport to industrial supply chain management. With more than 325,000 employees in over 220 countries and territories worldwide, they connect people and businesses securely and reliably, enabling global trade flows. With specialized solutions for growth markets and industries including e-Commerce, technology, life science and healthcare, energy, automotive and retail, a proven commitment to corporate responsibility and an unrivalled presence in developing markets, DHL is decisively positioned as “The logistics company for the world”.

 

DHL is part of Deutsche Post DHL Group. The Group generated revenues of more than 56 billion euros in 2014.

 

Maratonul DHL Stafeta Carpatilor

Maratonul DHL – Stafeta Carpatilor este un eveniment aflat la a sasea editie, devenind unul dintre cele mai populare evenimente de acest gen din Romania cu un numar de participanti in continua crestere. Prima editie a avut loc in 2005, iar anul acesta se implinesc 10 ani de la prima competitie. Maratonul DHL Stafeta Carpatilor s-a impus ca un eveniment de notorietate, numarul alergatorilofiind de peste 2700, in timp ce, mai mult de 260 de companii importante si-au aliniat echipe proprii la start. Maratonul DHL este considerat ca fiind cel mai bun de acest gen, avand elemente specifice, cum ar fi: traseu, detalii de organizare, componenta de caritate și de promovare a sportului prin intermediul tinerilor. Fondurile stranse depasesc 70,000 de euro si au fost donate unor ONG-urilor dedicate copiilor suferinzi sau aflati in dificultate: Fundatia Hospice Casa Sperantei, Asociatia Noi Orizonturi – Familia, Fundatia Light Into Europe si Salvati Copiii Romania.

 

 

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.