Pe 6 iulie 2014 se da startul International Metropolitan Triathlon Brasov!

0

Pe 6 iulie 2014 se da startul International Metropolitan Triathlon Brasov!

unnamed

Daca nu v-ati facut inca program pentru ziua de 6 iulie, va recomandam sa bifati aceasta data in calendar pentru ca atunci se va desfasura International Metropolitan Triathlon Brasov, competitia care anul acesta deschide seria triatloanelor de sosea Romanian Triathlon Series 2014.

Editia a II-a Brasov Triathlon va asteapta cu aceleasi probe ca si anul trecut:
*sprint (500m inot + 22km bicicleta + 5km alegare) si
*olimpica (1500m inot + 44km bicicleta + 10km alergare) , care pot fi facute atat individual, cat si in echipa.

Inotul va avea loc tot in Lacul Codlea, iar traseele de ciclism pentru probele sprint si olimpica sunt detaliate in sectiunea Traseu de pe site-ul competitiei. Zona de tranzitie de la bicicleta la alergare va fi amplasata in Piata Sfatului si tot in piata va fi si finish-ul cursei. Totul pentru un plus de spectacol si o expunere mai buna.

Inscrierile sunt deschise tuturor celor pasionati de inot, ciclism si alergare, intr-un cuvant: triatlon :) Premiile sunt consistente, fondul de premiere fiind de 5000 Euro.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează