Pe 6 iulie 2014 se da startul International Metropolitan Triathlon Brasov!

0

Pe 6 iulie 2014 se da startul International Metropolitan Triathlon Brasov!

unnamed

Daca nu v-ati facut inca program pentru ziua de 6 iulie, va recomandam sa bifati aceasta data in calendar pentru ca atunci se va desfasura International Metropolitan Triathlon Brasov, competitia care anul acesta deschide seria triatloanelor de sosea Romanian Triathlon Series 2014.

Editia a II-a Brasov Triathlon va asteapta cu aceleasi probe ca si anul trecut:
*sprint (500m inot + 22km bicicleta + 5km alegare) si
*olimpica (1500m inot + 44km bicicleta + 10km alergare) , care pot fi facute atat individual, cat si in echipa.

Inotul va avea loc tot in Lacul Codlea, iar traseele de ciclism pentru probele sprint si olimpica sunt detaliate in sectiunea Traseu de pe site-ul competitiei. Zona de tranzitie de la bicicleta la alergare va fi amplasata in Piata Sfatului si tot in piata va fi si finish-ul cursei. Totul pentru un plus de spectacol si o expunere mai buna.

Inscrierile sunt deschise tuturor celor pasionati de inot, ciclism si alergare, intr-un cuvant: triatlon :) Premiile sunt consistente, fondul de premiere fiind de 5000 Euro.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și aproape 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Allianz-Țiriac Management Conference, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum (Timișoara), “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.