Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Pe 17 – 18 mai 2014 are loc la Braşov cel mai mare târg de joburi pentru muncitori în depozite Anglia

0

În weekendul 17 – 18 mai 2014 are loc la Braşov cel mai mare târg de joburi pentru muncitori în depozite Anglia. Banca de Joburi oferă cunoscătorilor de limba engleză cu atitudine bună şi dexteritate şansa de a acumula câştiguri semnificative accesând unul din cele peste 400 de posturi scoase la concurs de către unul din cei mai importanţi jucători din sectorul depozitelor din Anglia.

Cel mai mare târg de profil pentru muncitori în depozite Anglia are loc sâmbată şi duminică, 17-18 mai 2014 la Braşov. Peste 400 de posturi sunt scoase la concurs de către una din cele mai importante companii din sectorul depozitelor din Anglia. Pentru a fi angajaţi candidaţii trebuie să îndeplinească doar 3 condiţii: să cunoască limba engleză la nivel conversaţional, să aibă atât o atitudine bună cât şi să fie muncitori, şi să aibă o dexteritate bună în manipularea obiectelor. Persoanele cu experienţă prezintă un avantaj în faţa angajatorilor englezi, însă sunt acceptaţi şi candidaţii fără experienţă.

17 - 18 mai 20154 - cel mai mare targ de joburi depozite Anglia

Participanţii la târgul de joburi pentru muncitori în depozite Anglia se bucură de următoarele avantaje:

Sprijin în redactarea CV-ului: consultanţii nostri se asigură în prealabil că CV-ul participanţilor este structurat corect, pune în evidenţă calităţile candidaţilor şi este actualizat la zi.

Informaţii complete: participanţii au şansa de a participa la o prezentare extensivă a companiei şi de a intra în dialog direct cu reprezentanţii săi în cadrul interviurilor.

Costuri minime cu agenţia: pentru a uşura dpdv financiar plecarea candidaţilor Banca de Joburi nu percepe tarif de mediere candidaţilor selectaţi.

Cuplurile binevenite: cuplurile/ prietenii au posibilitatea să lucreze la acelaşi angajator şi să fie cazaţi împreună.

Continuând succesul înregistrat la prima ediţie a târgului de joburi pentru Muncitori în Depozite Anglia susţinut în luna martie 2014 la Braşov când sute de români şi-au găsit prin intermediul nostru postul dorit în Anglia, Banca de Joburi oferă din nou candidaţilor şansa de a accesa un post avantajos. Iată ce ne-a scris din Anglia dl. Mihai P., unul din candidaţii ajunşi la muncă şi selelectaţi în cadrul târgului din luna martie:

„Salut, totul a fost ok la check in la aeroportul din Romania. Zborul a fost ok si cand am terminat dupa aterizare cu bagajele ne-a asteptat reprezentantul companiei din Anglia. Totul a decurs conform celor din scrisoare. De la aeroport am mers la depozit unde am primit bocanci veste manusi si ni sa facut o descriere in mare a intregului depozit dupa care am mers la motelul cu pricina. Saptamana aceasta lucrez schimb de noapte. Multumesc mult pentru ajutor. Raman dator grav cu o cinste la un restaurant cand vin acasa. Salutari de aici de departe si o saptamana usoara.”

Târgul este organizat în parteneriat cu una din cele mai importante companii din sectorul depozitelor din Anglia, parteneri deja de tradiţie ai agenţiei Banca de Joburi şi la care au fost trimişi până în prezent sute de cadididaţi. Locaţia şi ora evenimentului sunt comunicate persoanelor selectate final. Pentru detalii complete despre eveniment şi procedura de înscriere, candidaţii pot accesa acest link.

La acest eveniment sunt acceptaţi candidaţi din întreaga ţară, cât şi din Republica Moldova dacă deţin paşaport românesc, cu vârsta minimă de 18 ani. Pentru informaţii suplimentare despre târgul pentru Muncitori depozite în Anglia din luna mai, precum şi despre serviciile Banca de Joburi ne puteţi contacta la numerele de telefon 0268 – 311 547/ 0368 412 996 şi la adresa de mail info@bancadejoburi.ro.

Parteneri ai evenimentului: HotNews.ro, OrdineaZilei.ro, Viva FM Suceava, Impact FM, Smile Media, MyJob.ro, RomaniaPozitiva.ro, Tjobs.ro

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.