Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Paul Cristian Cordos revine la Sibiu cu proiectul Adults Only, o colectie de zece nuduri, fiecare din fir continuu de sârmă

0

Deschiderea expozitie are loc la NOD, din Piata Mica nr. 27, in data de 1 martie de la ora 19.00.

Lucrarile sunt inspirate de doua modele care au pozat pentru acest proiect, ideea fiind inițiata chiar de unul din modele, aceasta comandând un nud din sârmă, pe care l-a oferit prietenului ei.

Realizate minimalist, autorul a evitat expunerea ostentativa a nudurilor sale, mentinand un cadru discret, accentul fiind pus pe formele feminine care transmit energie erotica.

Lucrarile sunt dedicate frumusetii si elegantei feminine, cu un parcurs de la formele rubensiene pana cele contemporane, artistul impunand un mod modern de manifestare a artei si nonconformismului.

Nudul insemna frumusetea absoluta, lipsita de ipocrizie, intoarcerea la frumusetea pura si naturala.

Paul Cristian Cordos a descoperit activitate artistica de modelarea sărmei in urma cu 17 ani.

De atunci a expus si sustinut performante artistice la Cluj-Napoca, Sibiu, Bucuresti, Iasi, Viena si Paris, iar lucrarile sale se bucura de apreciere in Romania, Italia, Franta, Belgia, Austria, Marea Britanie, Canada, S.U.A. si Japonia.

In anul 2010 a fondat conceptul Art Bending, lucrari din fir continuu de sârmă in stil minimalist, o simbioza intre arta si obiect.

Nudurile raman la NOD timp de o luna pentru a putea fi admirate si cumparate de public.

Date contact: NOD PUB, Piata Mica 27
Anda Suciu- coordonator proiect
E-mail: atelierulmagic@gmail.com
Telefon: 0745 04 7070
Facebook: NodPub

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.