Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Participa la Maratonul Medieval Medias!

0

Motto-ul competiţiei – Imposibilul există doar în gândul tău. Participă și ai să vezi că poți!
400 de participanţi vor lua startul la Maratonul Medieval Mediaş, maratonul de mountainbike cu cea mai lungă tradiţie din România.
Data: 19 iunie 2010
Locul de desfășurare: centrul orașului Mediaș, în fața liceului ROTH, de unde se va da startul.
Distanța:
50Km – START – Mediaș, tur de oraș cu mașina poliției în față pînă în Greweln, intrare pe traseu off-road, Românești, Boian, Bazna, Mediaș;
80Km – START – Mediaș, tur de oraș cu mașina poliției în față pînă în Greweln, intrare pe traseu off-road, Românești, Curciu, Bagagiu, Deleni, Boian, Bazna, Mediaș;

Traseul: Cursa va începe cu un tur de oraș cu mașina poliției în față pînă la intrarea pe traseul offroad. Acest tur este necesar atît pentru încălzirea concurenților cît și pentru o împrăștiere a acestora având în vedere faptul că intrarea pe traseu este destul de îngustă și foarte abruptă. Maratonul se va desfășura pe un traseu mixt cu urcușuri și coborâșuri pe unele porțiuni destul de dificile, dar fiind compensat cu un peisaj extraodinar și o mulțime de repere istorice cum sunt bisericile fortificate, în curtea carora se va intra.
Organizatorii: Primăria Mediaș – D.M.C.S.T.T în parteneriat cu Asociația sportivă CICLOMED Mediaș.
Pagina oficială: www.m-m-m.ro
Sponsori: MarosSport, Industrial MD Trading, Real, IT Smart Systems
Înscrierile la MMM2010 se fac prin completarea formularului online, taxa fiind de 51 LEI (36 Lei taxa de participare, 15 lei taxa cip, 36 lei se achită prin mandat poștal până la data de 10 iunie).

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.