Participa la Maratonul Medieval Medias!

0

Motto-ul competiţiei – Imposibilul există doar în gândul tău. Participă și ai să vezi că poți!
400 de participanţi vor lua startul la Maratonul Medieval Mediaş, maratonul de mountainbike cu cea mai lungă tradiţie din România.
Data: 19 iunie 2010
Locul de desfășurare: centrul orașului Mediaș, în fața liceului ROTH, de unde se va da startul.
Distanța:
50Km – START – Mediaș, tur de oraș cu mașina poliției în față pînă în Greweln, intrare pe traseu off-road, Românești, Boian, Bazna, Mediaș;
80Km – START – Mediaș, tur de oraș cu mașina poliției în față pînă în Greweln, intrare pe traseu off-road, Românești, Curciu, Bagagiu, Deleni, Boian, Bazna, Mediaș;

Traseul: Cursa va începe cu un tur de oraș cu mașina poliției în față pînă la intrarea pe traseul offroad. Acest tur este necesar atît pentru încălzirea concurenților cît și pentru o împrăștiere a acestora având în vedere faptul că intrarea pe traseu este destul de îngustă și foarte abruptă. Maratonul se va desfășura pe un traseu mixt cu urcușuri și coborâșuri pe unele porțiuni destul de dificile, dar fiind compensat cu un peisaj extraodinar și o mulțime de repere istorice cum sunt bisericile fortificate, în curtea carora se va intra.
Organizatorii: Primăria Mediaș – D.M.C.S.T.T în parteneriat cu Asociația sportivă CICLOMED Mediaș.
Pagina oficială: www.m-m-m.ro
Sponsori: MarosSport, Industrial MD Trading, Real, IT Smart Systems
Înscrierile la MMM2010 se fac prin completarea formularului online, taxa fiind de 51 LEI (36 Lei taxa de participare, 15 lei taxa cip, 36 lei se achită prin mandat poștal până la data de 10 iunie).

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează