Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Parteneriat pentru servicii mai bune pentru pacienţii Spitalului Judeţean de Urgenţă Zalău

0

Pacienții Spitalul Județean de Urgență Zalău beneficiază de un sistem modern de porționare și distribuție a hranei, în urma unei investiții în valoare de 722.000 lei realizate de TenarisSilcotub în parteneriat cu Consiliul Județean Sălaj.IMG 2

Noul sistem permite desfășurarea activităților de servire a mesei pentru pacienți în condiții optime de igie nă și calitate precum și o mai bună gestionare a regimurilor alimentare. Acesta cuprinde 600 de truse individuale termoizolante, o linie modernă de porționare, cărucioare speciale pentru transportul truselor în saloane, mașini de spălat și uscat vesela, și deservește toți pacienții Spitalului Județean de Urgență Zalău,  inclusiv cei din secțiile externe ale acestuia.

Sistemul de porționare și distribuție a hranei va fi completat în viitorul apropiat cu alte dotări pentru bucătăria spitalului, printre care un cuptor cu convecție de capacitate mare, o plită pe gaz cu 12 arzătoare, o marmită tip cazan și o mașină de înfoliat.

„Pornind de la principiul «Ajută-i pe cei care se ajută singuri», ne-am alăturat eforturilor investiționale considerabile demarate de Spitalul Județean de Urgență Zalău, printr-o intervenție direcționată spre îmbunătățirea condiției pacientului. Pentru pacienți, noul sistem de porționare și distribuție a hranei asigură respectarea unor standarde înalte de igienă și siguranță, iar pentru spital aduce o eficientizare a costurilor,” a declarat Gabriel Podskubka, Area Manager Europa de Est.

IMG 4

„Proiectul a cărui finalizare cu succes o marcăm astăzi se înscrie în strategia noastră de a acorda prioritate sistemului de sănătate din județul Sălaj.  Parteneriatul cu TenarisSilcotub, început cu câțiva ani în urmă, se concretizează din nou prin proiecte sustenabile și cu impact deosebit în îmbunătățirea serviciilor pe care Spitalul Județean de Urgență din Zalău le oferă comunității – un obiectiv asumat, la realizarea căruia contribuția TenarisSilcotub este salutară”, a declarat președintele Consiliului Județean Sălaj, Tiberiu Marc.

Începând din 2006,  TenarisSilcotub sprijină în mod constant eforturile de îmbunătățire a serviciilor medicale de care beneficiază comunitatea locală.  Acest sprijin s-a materializat sub diferite forme, de la donații de echipamente la studii de evaluare a stării sistemului de sănătate din județul Sălaj și recomandări pentru strategia de dezvoltare a acestuia. De asemenea, alte inițiative de dezvoltare socială ale companiei, precum Ziua Sportului TenarisSilcotub, urmăresc promovarea unui stil de viață activ și sănătos.

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.