Parteneriat pentru mediu între Consiliul Judeţean Mureş şi asociaţiile de proprietari care cred în viitor

0

POSTER Asociatii de locatari 

În luna noiembrie se vor derula în cadrul campaniei de informare MUREȘUL RECICLEAZĂ evenimentele de informare a asociaţiilor de proprietari din județ cu privire la beneficiile aduse de proiectul Sistem de Management Integrat al Deşeurilor Solide în Judeţul Mureş.

Se vor organiza întâlniri între reprezentanţii Consiluilui Județean Mureș, Beneficiarul proiectului, şi asociațiile de proprietari din oraşele municipiu ale judeţului -Sighişoara, Târnăveni, Reghin şi Târgu Mureş.

Ocupându-se de administrarea clădirilor de locuinţe, reprezentanţii asociaţiilor de proprietari din sunt mereu în contact direct cu locuitorii. Tocmai din acest motiv, ei sunt un important grup ţintă al proiectului Sistem de Management Integrat al Deşeurilor Solide în Judeţul Mureş având rol de multiplicatori ai mesajului de protejare a mediului înconjurător.

În timpul acestor evenimente, reprezentanţii asociaţiilor de proprietari vor afla informaţii importante legate de modul în care cetăţenii pot colecta deşeurile selectiv, vor primi materiale de informare şi vor auzi despre exemple de bune practici, pe care le vor putea prezenta mai departe locuitorilor judeţului.

În urma acestor întâlniri, pentru orice nelămuriri despre colectarea selectivă a deşeurilor, cum se realizează ea, care sunt avantajele şi care este procesul prin care trec deşeurile sortate, locuitorii judeţului vor putea avea o sursă în plus de informaţie, ei putând oricând să ceară mai multe lămuriri administratorului clădirii în care locuiesc.

Presa este invitată să participe la aceste întâlniri, fiind partener în acest demers pentru viitor.

Mai multe informaţii despre proiect și campania de conștientizare și informare publică sunt disponibile pe: www.muresulreciclează.ro, cât și pe www.muresulrecicleaza.ro/blog și pe pagina de Facebook www.facebook.com/ muresulrecicleazadeseurile.

Proiectul Sistem de management integrat al deşeurilor solide în judeţul Mureş 2009 RO 161PR032 / SMIS: CSNR 18590 este co-finanţat de Uniunea Europeană prin Fondul European de Dezvoltare Regională (FEDR) prin Programul Operaţional Sectorial Mediu (POS Mediu) și are o valoare de 188.242.469 lei (fără TVA).

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează