Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Parteneriat pentru mediu între Consiliul Judeţean Mureş şi asociaţiile de proprietari care cred în viitor

0

POSTER Asociatii de locatari 

În luna noiembrie se vor derula în cadrul campaniei de informare MUREȘUL RECICLEAZĂ evenimentele de informare a asociaţiilor de proprietari din județ cu privire la beneficiile aduse de proiectul Sistem de Management Integrat al Deşeurilor Solide în Judeţul Mureş.

Se vor organiza întâlniri între reprezentanţii Consiluilui Județean Mureș, Beneficiarul proiectului, şi asociațiile de proprietari din oraşele municipiu ale judeţului -Sighişoara, Târnăveni, Reghin şi Târgu Mureş.

Ocupându-se de administrarea clădirilor de locuinţe, reprezentanţii asociaţiilor de proprietari din sunt mereu în contact direct cu locuitorii. Tocmai din acest motiv, ei sunt un important grup ţintă al proiectului Sistem de Management Integrat al Deşeurilor Solide în Judeţul Mureş având rol de multiplicatori ai mesajului de protejare a mediului înconjurător.

În timpul acestor evenimente, reprezentanţii asociaţiilor de proprietari vor afla informaţii importante legate de modul în care cetăţenii pot colecta deşeurile selectiv, vor primi materiale de informare şi vor auzi despre exemple de bune practici, pe care le vor putea prezenta mai departe locuitorilor judeţului.

În urma acestor întâlniri, pentru orice nelămuriri despre colectarea selectivă a deşeurilor, cum se realizează ea, care sunt avantajele şi care este procesul prin care trec deşeurile sortate, locuitorii judeţului vor putea avea o sursă în plus de informaţie, ei putând oricând să ceară mai multe lămuriri administratorului clădirii în care locuiesc.

Presa este invitată să participe la aceste întâlniri, fiind partener în acest demers pentru viitor.

Mai multe informaţii despre proiect și campania de conștientizare și informare publică sunt disponibile pe: www.muresulreciclează.ro, cât și pe www.muresulrecicleaza.ro/blog și pe pagina de Facebook www.facebook.com/ muresulrecicleazadeseurile.

Proiectul Sistem de management integrat al deşeurilor solide în judeţul Mureş 2009 RO 161PR032 / SMIS: CSNR 18590 este co-finanţat de Uniunea Europeană prin Fondul European de Dezvoltare Regională (FEDR) prin Programul Operaţional Sectorial Mediu (POS Mediu) și are o valoare de 188.242.469 lei (fără TVA).

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.