Parcare subterană și spațiu pietonal în centrul Clujului!

0

Îm Cluj autoritățile doresc reabilitarea străzilor Brătianu, Kogălniceanu, A. Iancu, Moţilor şi Memorandumului.  Proiectul este în valoare de 9 milioane de euro.

Trotuarele străzii Kogălniceanu vor fi reabilitate în acelaşi mod cu cele de pe Bulevardul Eroilor, cu pietre mari de pavaj din granit şi iluminat arhitectural, anunță buzznews.ro

Administraţia locală clujeană a lansat ieri un proiect strategic pentru reabilitatea mai multor artere din centrul oraşului, după modelul B-dului Eroilor, şi rezolvarea problemelor de parcare din această zonă. Proiectul are două etape, cea de modernizare a străzilor Moţilor, Memorandumului, Avram Iancu, I.C. Brătianu şi Kogălniceanu şi cea de amenajare a unui parking subteran în formă de „L”, cu 140 de locuri, pe străzile Kogălniceanu – Universităţii. Prima etapă este evaluată la 9 milioane de euro, iar cea de-a doua, la 3-4 milioane de euro.

Mai multe informații aici.


Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează