Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Parc de distractii intre Sfantu Gheorghe si Brasov

1

Parc de distracţii pe 160 de hectare, între Sfântu Gheorghe şi Braşov

Un parc sportiv şi de distracţii a fost inaugurat pe 1 Mai 2010, în Chichiş la jumătatea drumului dintre Sfântu Gheorghe şi Braşov. În parc este amenajat un ştrand, un teren de paint ball, skate parc, o mini grădină zoologică, teren de minifotbal, tenis de câmp, de volei, tir cu arcul, echitaţie şi circ. Nu au fost uitaţi nici iubitorii de grătar în aer liber, parcul având şi spaţii amenajate pentru grătare! Suprafaţa totală a parcului sportiv şi de distracţii este de aproape 160 de hectare.

Am citit pe eurourbanism.ro despre acestă investiţie şi am aflat că accesul către parc se face din DN 13 Brasov – Sf. Gheorghe, la km 16 cu auto sau cu trenul până în Halta Chichiş, de unde turiştii pot fi preluaţi de trenuleţul Thomas şi conduşi în zonele de distracţie.

(foto Florin Ghinda, 2009)


Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.