Parc de distractii intre Sfantu Gheorghe si Brasov

1

Parc de distracţii pe 160 de hectare, între Sfântu Gheorghe şi Braşov

Un parc sportiv şi de distracţii a fost inaugurat pe 1 Mai 2010, în Chichiş la jumătatea drumului dintre Sfântu Gheorghe şi Braşov. În parc este amenajat un ştrand, un teren de paint ball, skate parc, o mini grădină zoologică, teren de minifotbal, tenis de câmp, de volei, tir cu arcul, echitaţie şi circ. Nu au fost uitaţi nici iubitorii de grătar în aer liber, parcul având şi spaţii amenajate pentru grătare! Suprafaţa totală a parcului sportiv şi de distracţii este de aproape 160 de hectare.

Am citit pe eurourbanism.ro despre acestă investiţie şi am aflat că accesul către parc se face din DN 13 Brasov – Sf. Gheorghe, la km 16 cu auto sau cu trenul până în Halta Chichiş, de unde turiştii pot fi preluaţi de trenuleţul Thomas şi conduşi în zonele de distracţie.

(foto Florin Ghinda, 2009)


Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.